23948sdkhjf

Enemærke & Petersen henter ny markedschef hos dansk arkitekt

44-årige Maria Ellegaard Zneider skal understøtte vækstplanerne i entreprenørvirksomheden

Ringsted-entreprenøren Enemærke & Petersen øjner mere vækst forude og har i den forbindelse ansat 44-årige Maria Ellegaard Zneider som markedschef. 

Hun kommer til at arbejde med byggeprojekter i Østdanmark og slutter sig til markedschef for øst Sophus Johannesen og markedschef i Vestdanmark Claus Kjøngerskov.

Netop Sophus Johannesen kalder nyansættelsen "en naturlig udvikling" for virksomheden:

- Enemærke & Petersen har oplevet en flot vækst i de sidste 10 år, den vækst skal vi både understøtte og forsætte. Derfor har vi hentet Maria ind, fordi hun har fingeren på pulsen i forhold til bygherres behov og branchens kompleksitet – og jeg ser frem til samarbejdet med Maria. Og er sikker på det vil stille os bedre i mødet med vores kunders behov, fortæller han i en pressemeddelelse. 

25 års erfaring

Maria Ellegaard Zneider debuterede allerede som 19-årig som projektassistent på MT Højgaards projekter. Hun fortsatte i MT Højgaard under CBS-uddannelsen i ledelse og kommunikation og har efterfølgende været i OBH Gruppen. Senest kommer hun fra stillingen som markedschef i arkitektvirksomheden Kullegaard.

- Maria har i de sidste 25 år oplevet utallige byggeprojekter: Både i et par sikkerhedssko på pladsen, der hvor arkitekterne slår deres første streger, og hun har set dem med ingeniørernes projekteringssyn. Hendes mangfoldige erfaring giver en markant forståelse for, hvad der skaber et godt byggeprojekt, hvor der skal tages hånd om bygherres, rådgivers og entreprenørens udfordringer og behov, siger Sophus Johannesen

Hovedpersonen selv fremhæver tidlig involvering og samarbejdet som nøglen til en god byggeproces og fremhæver det som "naturligt", at hun nu slår sine folder i Enemærke & Petrsen, som "har talt for den tidlig involvering og interessebaseret samarbejde i mange år".

- Vi står overfor en kæmpe grøn omstilling, som Enemærke & Petersen er meget involveret i. Her vil jeg gerne bidrage til, at det sker i fællesskab mellem alle parter. At vi bruger hinandens nyeste viden og erfaringer allerede fra første dialog, så vi ikke skal starte forfra hver gang, siger Maria Ellegaard Zneider. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109