23948sdkhjf

Efter mange års venten: Sorø vælger vinder af ny institution

Jyderup-firma bliver totalentreprenør på erstatning for skimmelskadet børnehus

Skimmel i tagkonstruktionen fik ved udgangen af 2017 Sorø Kommune til at lukke Børnehuset Troldehaven i Dianalund. Siden har institutionen måttet få hverdagen til at fungere på to mindre arealer, men det er snart slut.

Sorø Kommune har fundet totalentreprenøren til en ny, svanemærket daginstitution til børnehaven Troldehaven på Sømosevej i Dianalund. Kommunalbestyrelsen har samtidig besluttet, at den eksisterende Troldehaven skal rives ned.

- Vi har nu indgået aftale med totalentreprenør JJ Tømrer og Snedker A/S fra Jyderup, som blev vinder af udbuddet. Det er vi meget glade for, fortæller projektleder Jan Holme Thomassen fra Sorø Kommune i en pressemeddelelse.

Den nye svanemærkede daginstitution får et forventet bruttoareal på 900 kvm og skal huse tre grupperum til børnehave og to grupperum til vuggestue.

Ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, ligger entreprisesummen på anslået 25,4 mio. kr.

Byggeriet forventes at starte snarest, efter der er søgt om nedrivningstilladelse af den eksisterende bygning.

- Jeg er glad for, at vi nu skal i gang med byggeriet. Jeg glæder mig til, at Troldehavens børn og personale snart kan flytte tilbage på den skønne, store grund tæt på Holbergskolen og i helt nye, moderne og Svanemærkede rammer, udtaler Jakob Spliid (V), formand for Børn og Undervisningsudvalget i Sorø Kommune.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109