23948sdkhjf

Ejendomsdirektør i PFA stopper efter 10 år

Under Michael Bruhns ledelse har PFA Ejendomme næsten femdoblet sine midler under forvaltning

Efter 10 år på posten har Michael Bruhn valgt at stoppe som ejendomsdirektør i pensionsselskabet PFA ved udgangen af 2023. 

Michael Bruhn, som i dag er 64 år, har haft til opgave at professionalisere PFA’s ejendomsportefølje og oprette en investeringsafdeling i PFA Ejendomme. Over det seneste årti har PFA Ejendomme næsten femdoblet sine midler under forvaltning fra 15 mia. kr. til 73 mia. kr.

- Han har skabt en organisation med et professionelt setup og en investeringsstrategi, som gennem årene har skabt et milliardafkast til vores kunder, og han har været med til at sikre, at PFA Ejendomme fortsat vil bringe stor værdi til vores kundefællesskab, siger koncerninvesteringsdirektør i PFA Kasper A. Lorenzen i en pressemeddelelse om Michael Bruhns stop.

Siden Michael Bruhns ansættelse i 2013 har pensionsselskabet udviklet sig fra primært at investere i danske kontorejendomme til at være en global ejendomsinvestor med fokus på alt fra logistikbranchen til datacentre samt opførelse og renovering af større og velkendte byggerier. Som medlem af klimaalliancen Net Zero Asset Owner Alliance har PFA desuden stillet stigende krav til sine leverandører om at nedbringe deres CO2-aftryk.

Michael Bruhn fortsætter i sin nuværende stilling indtil udgangen af 2023, og han vil derefter fortsat være tilknyttet som seniorrådgiver for koncerndirektionen i PFA.

PFA har igangsat en proces i forhold til den fremtidige organisering på ejendomsområdet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115