23948sdkhjf

Hovedentreprenør truer letbaneformand med retssag

Udtalelse om manglende professionalisme og risiko for menneskers liv har fået spanske Comsa til at fare i flint

- Det er simpelthen så uartigt, og jeg kan ikke andet end at være voldsomt ophidset over det. Man har bragt andre menneskers liv i fare, fordi man har sat folk til at lave det, som ikke har anet, hvordan man skulle gøre det. Og åbenbart uden at fortælle dem, hvordan arbejdet skulle udføres.

Med de ord beskrev formand for Odense Letbane, Jesper Rasmussen, i et interview med Fyens Stiftstidende den spanske entreprenør Comsas arbejde med facadeankre på letbanestrækningen. Udtalelsen faldt kort efter, at facadeankre et sted havde revet sig løs og en ledning faldet ned.

Hændelsen indtraf natten mellem den 10. og 11. juni, sat letbanen i stå på en del af strækningen og medførte beskyldninger, forsvar og modanklager parterne imellem.

Nu truer Comsa med at lægge sag an mod Jesper Rasmussen, skriver TV2 Fyn

- Særligt bekymrende har det været at læse bestyrelsesformand Jesper Rasmussens udtalelser, hvor han anklager Comsa for manglende professionalisme ved montering af facadeankrene og for at sætte menneskers liv i fare. Comsa afviser på det kraftigste disse alvorlige anklager og forbeholder sig retten til at iværksætte enhver retslig handling, som Comsa finder passende, skriver den spansk entreprenør til TV2 Fyn.

Danner sig stadig overblik

Siden problemet med facadeankrene blev opdager har letbanen ikke kørt på en strækning mellem Ikea i Odense og Tarup Center.

Tidligere på ugen lød det fra letbanen, at det endnu er for tidligt at sige, hvornår driften bliver genoptaget.

- Vi arbejder på højtryk for at komme i mål med et samlet overblik over de udbedringer, vi skal igennem, før vi kan genoptage driften, forklarede Dan Ravn, adm. direktør ved Odense Letbane, i den forbindelse.

Det omtale overblik skulle letbanen få i denne uge.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125