23948sdkhjf

Stærkt rekordregnskab fra maskinimport

Det er til trods for en række udfordringer gået godt for Volvo Entreprenørmaskiner, der leverer det bedste regnskab nogensinde

Der er fortsat rigtig god gang i maskinbranchen, og det skyldes jo at aftagerne, entreprenørerne, industrien og udlejerne også kører fornuftigt og gerne vil investere. Selvom den mest hidsige damp har fløjtet af, så ruller der jævnligt nye maskiner ud. Og der handles også en god del brugt.

Hos Volvo Entreprenørmaskiner er det også gået godt. Så godt, at man faktisk har lavet det bedste resultatet nogensinde. Og det er sket med en ny direktør, der har siddet i sadlen godt og vel et år.

- Vi har haft leveringsproblemer som alle andre, og har det fortsat - men ikke i helt så udpræget grad, siger Henrik Torp Kristensen til Licitationen Byggeriets Dagblad. 

Han ser tingene fortsætte på fornuftig vis ind i indeværende år, og det skyldes at de mange store anlægsprojekter har en noget længere horisont, når det kommer til aktiviteten. 

- Ganske vist er boligbyggeriet gået lidt i stå, men det gælder ikke på renoveringer og store anlægsprojekter, og det er også til denne type arbejde, efterspørgslen er der, siger han til Licitationen. 



Læs side 6-7

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093