23948sdkhjf

Udskiftning på toppost hos udlejer

Fokus på kunder og udvikling får GSV til at skifte rundt på lederposterne i selskabet

Det går virkeligt stærkt i udlejningsbranchen i disse år. Og det til trods for pandemi, krig og høje renter og inflation. Men disse faktorer er måske i virkeligheden grunden til, at det går så godt i branchen. For de gode tider i byggeriet lader til at fortsætte lidt endnu omend måske med et lidt andet fokus, og i industrien, som også efterspørger udlejningsmateriel, går det også godt.

Men der er også konkurrence, og det betyder at udviklingen skal drives frem, og kunderne skal dyrkes endu mere. Og selvom GSV har vækstet organisk med 35 procent fra 2021 til 2022, så skal der endnu mere til.  Det handler om øget digitalisering, brugervenlighed, miljø og geografisk udbredning. 

Bytter rundt

Netop derfor har GSV's hidtidige topchef Dan O. Vorsholt valgt at sætte sin hidtidige COO, Frank Olesen til at stå for driften og optimeringen, mens Dan Vorsholt selv  indtræder som næstformand i selskabets bestyrelse. Det betyder at han får mere frie hænder til at udvikle nye tanker om fremtidens udlejning, og ikke mindst også et endnu større fokus på kunderne. 

Læs side 6-7

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094