23948sdkhjf

Nordstern henter ny direktør hos konkurrent

Den nye direktør for Nordsterns Nybyg Øst skal være med til at styre en ordrebog på 4,3 mia. kr.

Entreprenør- og udviklerkoncernen Nordstern styrker ledelsestemaet på nybyggeri med ansættelsen af Michael Dahlager som direktør for Nybyg Øst.

Ansættelsen beskrives i en pressemeddelelse fra fusionskæmpen som led i et fortsat fokus på vækst og udvikling af nybyggeri i Hovedstadsområdet.

Michael Dahlager tiltrådte direktørstillingen 1. juni 2023. Han har mere end 25 års erfaring fra byggebranchen og kommer senest fra en stilling som projektdirektør i Per Aarsleff A/S. Tidligere har han arbejdet mange år i NCC som blandt andet områdedirektør med ansvar for erhverv. 

- Michael har stor erfaring fra byggebranchen og har været ansvarlig for mange både store og komplekse projekter med høje entreprisesummer. Han har bevist, at han kan sit kram og bliver et stærkt kort for Nordstern, siger Torben Modvig, adm. direktør i Nordstern, i pressemeddelelsen.

Mest i Hovedstadsområdet

I ledelsen hos Nordstern skal Michael Dahlager sammen med den anden direktør for Nybyg Øst, Claus Møller, styre en ordrebog på 4,3 mia. kr.

I 2022 var 60 pct. af Nordsterns nybyggeri af privatboliger og 52 pct. af erhvervsbyggeri med udgangspunkt i Østdanmark. 

Direktøransættelsen skal nu styrke fokus på vækst- og udviklingsmulighederne for nybyggeri i Hovedstadsområdet.

I 2022 havde Nordstern samlet 828.000 kvm nybyggeri under opførelse fordelt på 474.000 kvm private boliger og 354.000 kvm erhverv inklusiv offentligt byggeri.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235