23948sdkhjf

Dansk krankæmpe i internationalt samarbejde

Opgaver for telesektoren og udbygningen af mobiltelefonnettet er en væsentlig del af forretningsgrundlaget for det dansk-finske joint venture

Den danske krankæmpe BMS og den finske liftekspert Jalo & Jalo har netop etableret en internationalt orienteret joint venture-virksomhed, JaloBMS, med speciale i store lastbillifte.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Sammen fusionerer de to virksomheder nu deres kompetencer og mange lastbillifte, heriblandt store lastbillifte, der kan skyde liftens kurv op i en arbejdshøjde på over 100 meter. Og med op mod 100 lastbillifte bliver den nye virksomhed ifølge eget udsagn blandt Europas største målt på antal af lastbillifte.

Med arbejdsadresse fra Jalo & Jalo’s hovedkvarter i Turko i Finland bliver Sami Jalo samtidig CEO for det nye joint venture, mens Jens Enggaard, adm. direktør i BMS, indtager posten som bestyrelsesformand.

Nordeuropæiske ambitioner

JaloBMS vil indledningsvis fokusere på markederne i Skandinavien og Finland, hvor de i forvejen står stærkt, men vil også påtage sig projekter andre steder.

Målet er på sigt at kunne tilbyde blandt andet telesektoren i hele Nordeuropa leveringssikkerhed gennem tilstrækkelig volumen og ekspertise.

Også arbejde på højspændingsmaster og vindmøller er blandt de mange opgaver, som det nye fælles selskab ser som forretningsområde med deres lastbilmonterede lifte med arbejdshøjder fra 30 til 104 meter.

BMS Group med hovedbase i Aalborg råder over mere end 30 lokationer i Danmark, Sverige og Norge, mens Jalo & Jalo har mere end 10 lokationer i Finland og Sverige.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156