23948sdkhjf

Maskinfolket rumsterer stadig derude

Høj inflation, pandemi og stigende priser er slet ikke nok til at holde aktiviteten nede. Tre millioner mennesker er i arbejde, og en del af dem bruger entreprenørmaskiner

Det går godt derude.  Der er stadig tryk på kedlerne. Det er ganske vist færre parcelhuse der bygges, men til gengæld er der gang i industrien, og der er gang i renoveringerne. Det betyder at der stadig er efterspørgsel på byggeri, og dermed maskiner. 

Det bærer forårets messeaktiviteter også præg af. Den netop overståede liftmesse har været en succes, når man ser det som et førstegangs-arrangement. Målene blev nået, og næste omgang hedder så Roskilde Dyrskue. Her står 185 udstillere klar med alskens maskiner i Roskilde i starten af juni, og derefter er det Odense. 

Der arbejdes også på større projekter, blandt andet kystsikring. Det har så at sige vidtrækkende konsekvenser, fordi entreprenøren er nødt til at købe maskiner der kan nå ned på stor vanddybde, samtidig med at selve maskinen står på fast grund. Det kræver sin maskinfører og det kræver sin maskine. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08