23948sdkhjf

Opløftende liftmesse nåede målet

Liftmessen var ventet med nogen spænding, al den stund, at den er en ny opfindelse i Danmark. Men målet blev nået

Det nye initiativ, Dansk Liftmesse, levede ifølge udstillerne op til forventningerne. Med en forventning om ca. 500 gæster på de to dage, har man således nået det umiddelbare mål. Når man spørger udstillerne, så har det været fokuseret og der har været nok at tale med:

- Det er jo ikke verdens største branche, men det er til gengæld fokuseret på de, der beskæftiger sig med lifte, og for vores vedkommende havde vi rigeligt at gøre begge dage. Der var hele tiden folk at tale med på standen, siger Esben Jensen fra Horsens Lift, til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Også hos Jøma Lift er der tilfredshed at spore:

- Det er faktisk den bedste messe vi har været på i Danmark, når et kommer til liftområdet. Det er jo ikke den største niche, men det er rart, at det er branchefolk, der kommer og besøger os, og hermed mener jeg især de store kundegrupper som udlejerne. Når vi får det bredt mere ud, vil flere af vore kundegrupper nok også finde vej hertil, men vi havde da også eksempler på gæster, som var brugere/ejere af vore lifte, siger adm. direktør, Jørgen Martinsen til Licitationen.

Med hensyn til frekvensen af messen, ser jeg den gerne hvert andet år. Det handler også om, at vi gerne skal have nyheder med, og at vi ikke kommer til at save vores egen succes over. Jørgen Martinsen, direktør JØMA Lift.

Han er tilhænger af, at messen fremover skal finde sted hvert andet år:

- Med hensyn til frekvensen af messen, ser jeg den gerne hvert andet år. Det handler også om, at vi gerne skal have nyheder med, og at vi ikke kommer til at save vores egen succes over, siger han til Licitationen.

Også udlændinge

Forud for arrangementet spurgte vi en anden af udstillerne, en af initiativtagerne, Flemming Jakobsen fra Scantruck om, hvad man forventede. Svaret var at forventningerne lå på ca. 500 og det er indfriet. Scantruck-truppen havde et par travle dage på messen:

- Det var de rigtige besøgende, vi mødte på Dansk Liftmesse. Alle de personer, der er vigtige for os som forhandler af liftene, og vi fik faktisk også nye bekendtskaber. Blandt dem også udenlandske besøgende. En gruppe svenske udlejere havde taget turen over Øresund for at se på det danske udbud af lifte, fortæller Flemming Jakobsen i en pressemeddelelse. 

Ikke kun én gang

Han og kollegerne fra Scantruck kunne i øvrigt glæde sig over, at de også solgte materiel direkte på messen. Det havde forventningerne trods alt ikke rakt til forud for udstillingen.

Flemming Jakobsen forudser, at Dansk Liftmesse ikke kun bliver en éngangs-foreteelse.

”Der var bred enighed blandt udstillerne om at messen bør gentages. Nu skal der naturligvis lige evalueres på arrangementet, men jeg tror, at det kommer til at indgå i evalueringen, om Dansk Liftmessen fremover skal afvikles hvert eller hvert andet år”, lyder vurderingen fra salgskonsulent Flemming Jakobsen hos Scantruck.

Scantruck importerer og forhandler lifte fra både Manitou, Platform Basket, PB Platforms og GMG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157