23948sdkhjf

Opgaver over hele landet: Jysk arkitektfirma vinder to rammeaftaler

Skala Architecture har netop vundet to store rammeaftaler med boligselskaber 

Skala Architecture får nok at se til de kommende år. 

Arkitektfirmaet, der har kontorer i Horsens og København, har nemlig vundet to store rammeaftaler indgået med Boligkontoret Århus og DAB (Dansk Almennyttigt Boligselskab). 

Og det vækker - ikke underligt - glæde blandt tegnestuens 40 medarbejdere.

– Vi ser frem til at samarbejde tæt med både DAB og Boligkontoret Århus og skabe arkitektoniske løsninger, der imødekommer nutidens og fremtidens behov inden for boligsektoren, udtaler Julie Ankjær, kreativ chef og partner hos Skala Architecture, i en pressemeddelelse.

Syv delaftaler med DAB

DAB har tildelt Rambøll med Skala Architecture som underrådgiver rammeaftale for syv delaftaler fordelt over hele landet. Henning Larsen og Lendager er desuden koblet på teamet på flere af delaftalerne.

Aftalen, der løber over fire år, åbner op for en langvarig samarbejdsrelation mellem Skala Architecture og DAB, hvor tegnestuen skal være med til "at forme fremtidens bæredygtige og moderne almene boliger". 

Aftalen omfatter både nybyggeri og renovering.

– Gennem et samarbejde i både bredden og dybden håber vi at være med til at kultivere en systematiseret praksis, hvori ressourcebevidsthed i opførelse og drift kommer både miljøet og beboerne til gode, udtaler Julie Ankjær.

Rammeaftalerne spænder beløbsmæssigt fra 5-300 mio. kr. i håndværkerudgifter og vedrører såvel nybyggeri og renovering af almene boliger på både Sjælland og Lolland-Falster og i Jylland.

Arkitekt- og ingeniørarbejde

Boligkontoret Århus, der administrerer omkring 5.730 boliger og 133 institutions- og erhvervslejemålsenheder fordelt på 73 afdelinger, har valgt Skala Architecture som samarbejdspartner på en fireårig rammeaftale. Samarbejdet vil omfatte renoveringsprojekter, nybyggeri og udvikling af nye innovative boligkoncepter.

– Vi har tidligere haft rammeaftale med Boligkontoret Århus på bygherrerådgivning. På den nye rammeaftale vil vores rådgivning dække arkitekt- og ingeniørarbejde i samarbejde med vores underrådgiver DAI, fortæller Julie Ankjær.

Den estimerede årlige volumen på delaftalen er 10 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125