23948sdkhjf

Med grus i skovlen og maskiner i gruset

De gule veste i stort tal da Johs. Møllers Maskiner og Stemas inviterede til åben grusgrav sammen med CBS Wearparts

Man kan sådan set godt kalde det en demonstration med de gule veste. Der var dog ingen grus i maskineriet, men til gengæld masser af maskineri i gruset, da JMM-selskaberne Johs. Møllers Maskiner A/S og Stemas A/S inviterede til åben grusgrav i makkerskab med CBS Wearparts. Asklev Sten & Grus ved Hampen sydvest for Silkeborg var vært for to-dages grusgrav-festen, mens NCC Nyrand ved Svebølle tager sig af anden halvleg, når "festen" rykker til Sjælland med samme maskinpark i morgen. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

- Vi vægter sikkerheden meget højt, og derfor var der sørget for gule sikkerhedsveste til alle besøgende. Det er vist første gang, vi registrerer et besøgstal ved at tælle veste. Men totalt udleverede vi godt og vel af de fluorescerende sikkerhedsskjolde på de to jyske dage, fortæller salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl hos Stemas.

- Vi fik klare meldinger fra gæsterne om, at de var tilfredse med at se så meget både stort og mindre grej. CBS Wearparts tog sig jo af det helt tunge med store sorteringsanlæg fra Maskin Mekano, en SBM Remax kædeknuser, sorteringsanlæg fra Barford og sorteringsskovle fra Allu. Hos JMM-Group rullede Johs. Møllers Maskiner A/S naturligvis frem med et bredt spekter af Liebherr-maskiner, mens Wacker Neuson havde hovedrollen hos Stemas A/S, fortæller Allan Højholt Pihl.

Travl ny dumper

Den nye Liebherr TA 230 Litronic-dumper med plads til 18 kubikmeter og op til 28 tons i ladet tiltrak sig naturligvis en del opmærksomhed. Dumperen med 355 heste i maskinrummet kørte stort set nonstop begge grusgrav-dage.

Grusgravkunderne kiggede også den store Liebherr L 585 XPower efter i sømmene. En 34 tons gummiged med hele 358 hestekræfter, som naturligvis kan flytte stort og effektivt i en grusgrav. Mange erfarne dozerførere tog en tur i den nye dozer PR 736 Litronic, som foruden voldsomme kræfter også imponerede med mange stærke detaljer.

- Det er tydeligt, at grusgravfolket ser nøje på maskinernes brændstofforbrug, og her er Liebherr jo kendt for netop at producere nøjsomme maskiner, som samtidig byder på kørekomfort i topklassen, siger Allan Højholt Pihl.

Læssere og gravere

Også Stemas-mærket Wacker Neuson bød sig til med mange mulighed for grusgravgæsterne. De to hjullæssere WL34 og WL52 på henholdsvis 4,3 og 5,1 tons var taget med til Hampen, og det samme var 6,5 tons gravemaskinen ET65 og den storebror ETE90 på ni tons.

Ligeledes fra Wacker Neuson præsenterede Stemas et righoldigt og bredt udvalg af komprimeringsgrej. Der var såvel jordlopper som pladevibratorer i både small, medium og large. Naturligvis også fra batterimaskinernes emissionsfri univers, hvor Wacker Neuson er med helt fremme med et bredt sortiment af zero emission-maskiner.

Også fra Stemas-hovedkvarteret ved Hadsten var bragt Himoinsa-generatorer ind, som både var en del af udstillingen i grusgraven, men også tog sig af strømforsyningen til CBS Wearparts store knuse- og sortereanlæg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ugens konkurser i bygge- og anlægsbranchen - uge 22
Leverandører under lup i Nordsøen
Tunnel-by i 30 år: Borgmester ser flere fordele
Duo vil etablere arealudviklingsselskab til udvikling i Aabenraa
Trægrossist indtager nyt land i en nedgangstid
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158