23948sdkhjf

Hollandsk ordrebog bliver federe og federe

Den hollandske Femern-entreprenør Boskalis kom solidt ud af første kvartal. Ordrebogen vokser og er nu på hele 48 mia. kr.

Den ene virksomhed bag FBC-konsortiet, Boskalis, kom solidt ud af første kvartal 2023.

Selskabet oplyser, at man har en rekordstor ordrebog på 6,5 mia. euro svarende til godt 48 mia. kr.

- Med en særdeles fyldt ordrebog har Boskalis en solid basis for dette år og perioden efter. Baseret på vores portfolio og de favorable markedsforhold, forventer vi at overgå sidste års resultat, skriver virksomheden.

I marts kunne virksomheden præsentere et solidt årsregnskab med vækst over hele linjen. Blandt andet steg omsætningen med 21 pct. til 3,58 mia. euro eller 26,6 mia. kr.

I Q1 steg både omsætning og indtjening sammenlignet med samme periode 2022. Selskabet landede en stor mængde opgaver i kvartalet, lyder det.

Hollandske Boskalis deltager i FBC-konsortiet på Femern, der blandt andet står for udgravningen af tunnelrenden og bygger havnen i Rødbyhavn. Den anden partner er Van Oord.

Boskalis lader til at få travlt de næste år. Selskabet har sammen med en anden Femern-entreprenør, Deme, meldt sin interesse i Energiø Nordsøen, der sendes i udbud i løbet af efteråret.

Her er hollænderne i konsoritum med Acciona og MT Højgaard International.

Artiklen er en del af temaet Femern.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141