23948sdkhjf

Rådgiversammenslutning sluger konkurrent

Opkøbet sikrer kapacitet og kompetencer til de stadig mere komplekse og større opgaver

Sammenslutningen af byggesagkyndige, energikonsulenter og elteknikere, Botjek, opkøber konkurrenten Factum2.

Opkøbet sker som led i Botjeks vækststrategi og ud fra et ønske om at udvikle og konsolidere sig i et marked, hvor opgaverne bliver stadig mere omfattende og specialiserede, lyder det i en pressemeddelelse som også peger på, at der i andre segmenter er behov for højt styktal for at fastholde en effektiv og digitaliseret produktion.

– Det er en vigtig del af vores strategi at udvikle virksomheden og at konsolidere og styrke vores position på markedet for privat- og erhvervskunder, partnerskaber med videre, siger Brian Slot, adm direktør hos Botjek, i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Vi har gennem længere tid oplevet at arbejdsopgaverne er blevet større og mere komplekse end tidligere. Med købet af Factum2 tilføjer vi kapacitet og kompetencer, så vi kan imødekomme disse udfordringer bedst muligt og samtidig vækste forretningen.

Lighederne mellem de to virksomheder er i forvejen store, da begge udfører samme typer af byggeteknisk rådgivning. Der er derfor tale om et godt match, udtaler Brian Slot.

Botjek forventer at processen med implementering af Factum2 er hurtigt på plads, da begge virksomheder i en længere periode har arbejdet hermed og allerede gjort mange af de påkrævede handlinger forud for overtagelsesdagen.

Efter opkøbet har Botjek afdelinger fordelt over hele landet og - med de nytilkomne Factum2 folks lokalkendskab styrker derfor virksomhedens lokale forankring og nærhed til kunderne yderligere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141