23948sdkhjf

Afry hyrer tidligere Novo-direktør

Forretningsenhed Pharma Øresund, der tilhører ingeniør- og rådgivnings virksomheden Afry, har fundet deres nye direktør. 50-årige Søren Mørch har sat sig i chefstolen.

Den nye lederskikkelse for Pharma Øresund, der tæller knap 100 medarbejdere fordelt på kontorer i Kalundborg, Herlev og Malmø, kommer med masser af erfaring.

Søren Munch kan blandt andet bryste sig af en uddannelse som kemiingeniør og brygmester. CV'et tæller også en MBA fra DTU og en Black Belt-certificering i ledelse.

Den nye direktør har erfaring fra flere brancher. Blandt andet som projektchef hos Carlsberg og som direktør for Novo Nordisks API-produktion. Senest har han været direktør i Ascendis pharma.

- Jeg ser frem til at få Søren med på holdet i Afry i Danmark. Med en ledelseskarriere udklækket hos Carlsberg, udviklet hos Novo Nordisk og forstærket hos flere pharmavirksomheder er han den helt rette til at udvikle vores pharmaforretning, siger Paul Lange, country manager for Afry i Danmark.

Søren Mørchs ledelsesfilosofi er ”companies don’t succeed, people do”. Han er bevidst om, at succes skyldes teamets indsats, og at lederens evne til at få alle med ombord er afgørende.

- Hvis jeg kan orkestrere et team til at yde mere, end de selv troede muligt, så blomstrer jeg, og det er noget, som motiverer mig meget, siger Søren Mørch.

Udover den nye direktørstilling indtræder Søren Munch også i landeledelsen i Afry i Danmark, hvor Paul Lange er country manager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109