23948sdkhjf

Stor installationsvirksomhed lukker mindre konkurrent ind i folden

Installatørvirksomhed Multi-Tech A/S, der har hovedsæde i Kalundborg og afdelinger i Sorø og Holbæk, udvider med opkøbet af virksomheden JK-EL ApS i Hvalsø sin sjællandske tilstedeværelse

Installationsvirksomhed Multi-Tech A/S foretager et nyt opkøb, der føjer endnu en sjællandsk afdeling til den nuværende tilstedeværelse i Kalundborg, hvor virksomheden har sit firmadomicil, samt Sorø og Holbæk. 

Det er den elektrikervirksomhed JK-EL ApS., der har til base i Lejre, som man overtog med virkning fra 25. april. Fra Multi-Techs ejerkreds Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen lyder det i en pressemeddelelse.

- Virksomhedshandlen er foretaget for sammen at stå meget bedre i fremtiden med det øgede aktivitetsniveau, der er indenfor elinstallationsbranchen – en udvikling vi er sikre på forbliver meget høj fremadrettet med alle de opgaver der f.eks. er, indenfor den grønne omstilling nu og i fremtiden.”

Rent praktisk betyder det, at man føjer 10 nye ansigter og deres medfølgende faglige kvalifikationer til virksomhedens i forvejen 130 medarbejdere, der løser en bred palet af opgaver vedrørende elinstallationer for private, erhverv, industri, boligselskaber og landbrug.

De hidtidige ejere af JK-EL ApS Henrik Klausen og Søren Petersen fortsætter som ledere i den nye struktur.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141