23948sdkhjf

Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren

Den 1. april starter Martin Wiggers Erichsen i en nyoprettet stilling som COO i Malmos Landskaber. Hans primære opgave og ansvar bliver at samle og udvikle driftsorganisationen og processerne på tværs af tilbudsgivning, kontrahering, produktion og projektledelse.

Det oplyser den store anlægsgartner i en pressemeddelelse.

Martin Wiggers Erichsen kommer med ledelsesmæssig baggrund fra byggebranchen. Senest har han været partnerskabschef hos Enemærke & Petersen, hvor han har stået i spidsen for etableringen og udviklingen af det strategiske byggepartnerskab ”&OS”.

Det er anden gang på et år, at Malmos henter en topmand hos netop Enemærke & Petersen. Adm. direktør Kim Thinggaard blev hentet samme sted, hvor han som direktør havde været manden i front for fire strategiske partnerskaber, startende med Trust i 2016 for Københavns Kommune.

– I et stærkt ansøgerfelt var Martin den oplagte kandidat, udtaler Kim Thinggaard om den nye spiller på Malmos-holdet.

Både håndværker og leder

Martin Wiggers Erichsen beskrives som ”et stærkt match i forhold til virksomhedens værdibaserede mission om tidligere involvering af anlægsgartneren, endnu mere partnerskabsorienteret tilgang og udbredt fokus på tillid, dialog og samarbejde.”

Igennem sin karriere har Martin Wiggers været både håndværker og bygge-/projektleder, og han kender forskellen på traditionelle entrepriseformer og moderne partnerskabsskabsmodeller og – lyder beskrivelsen – han er meget bevidst om at søge en forretningslogik, som bygger på interesser og løsninger fremfor rettigheder og konflikter.

Malmos havde – som beskrevet tidligere på ugen – en omsætningen i 2022 på 228,9 mio. kr. mod 2012,6 mio. kr. i 2021. Det svarer til en vækst på 7,6 pct. og er dermed i underkanten af de cirka 10 pct., som selskabet formulerede forventning om i sin årsrapport for 2021.

2022-resultatet før skat var 17,5 mio. kr., hvilket er under rekorden på de 20 mio. kr. fra året før.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Stigende priser koster Femern-forbindelsen milliarder
Nyt grønt åndehul skal holde styr på 15.000 kubikmeter regnvand
Anlægsloft hæves med 800 millioner
Omstridt byggeri: Grønt lys igen på Amager Fælled
Kendt duo kan vinde næste fase af Lynetteholm: - Vi havde gerne set, konkurrencen var større
Vil bygge tårn på 21 etager i Esbjerg
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14