23948sdkhjf

Arkitekt i mål med rekonstruktion

Fremadrettet vil Kullegaard øge fokus på langvarige samarbejdsrelationer samt laboratoriebyg­geri og ombygning af faciliteter i drift

I midten af marts indgav arkitektvirksomheden Kullegaard A/S begæring om rekonstruktion, da gælden havde vokset sig for stor.

Og nu er selskabet i mål. Rekonstruktionen er gennemført og afsluttet, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det videre, at der fortsat er tilført nye opgaver i perioden.

- Jeg er meget taknemmelig for den opbakning, som jeg og hele Kullegaard har mødt, da rekonstruktionen blev of­fentliggjort. Det har en afgørende betydning for vores tro på, at det vi gør, er det rette, og at vi kan holde fast i det markedsfokus, som vi bevidst har ændret i retning af flere langvarige samarbejdsrelationer, siger medejer og adm. direktør Kasper Kullegaard.

Negativt regnskab på vej

Kullegaard har endnu ikke aflagt regnskab for regnskabsåret 1. oktober 2021 – 30. september 2022, men det sker ifølge pressemeddelelsen "inden for kort tid". 

"I de endnu ikke offentliggjorte regnskabstal ses et markant negativt resultat, hvilket blandt andet er på grund af nedskrivning af igangværende arbejder samt afledte omkostninger fra virksomhedens gældsbyrde. Regnskabet afspejler behovet for den netop gennemførte rekonstruktion".

"Efter rekonstruktionen er det økonomiske fundament genskabt, og virksomheden er refinansieret, da gæld er akkor­deret, og egenkapitalen er reetableret ved indskud fra virksomhedens primære ejere. Dette vil afspejles i selskabets regnskabstal for det indeværende regnskabsår, der afsluttes 30. september 2023", lyder det.

Fremadrettet vil Kullegaard øge fokus på laboratoriebyg­geri og ombygning af faciliteter i drift. 

"Det er et område, som Kullegaard har fokuseret på at styrke og udbrede, hvilket blandt andet har resulteret i flere vundne rammeaftaler i den offentlige og private sektor", lyder det. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109