23948sdkhjf

Designa leverer inventar til projektbyggeri med fokus på miljøkrav

Som en del af DGNB Guld-certificeringen på projektbyggeriet leverer Designa, der fremstiller dansk produceret boliginventar i høj kvalitet, gennemførte, miljøcertificerede og holdbare inventarløsninger til 136 rækkehuse.

Med visionen om at kunne udbyde attraktive og bæredygtige kvalitetsboliger til en bred målgruppe er projektbyggeriet Kongeengen i Brønsholm Enge i Fredensborg Kommune ved at blive opført.
Det er investeringsselskabet Artha og Falk-Rønne & Kierkegaard, som er bygherre på projektbyggeriet, der stiler efter at opnå DGNB Guld-certificering på de 136 rækkehuse, som opføres af entreprenørvirksomheden Jönsson og forventes indflytningsklar ultimo 2023.

Designa: leverandør af inventarløsninger til projektbyggeriet
Kva deres erfaring som leverandør af dansk produceret boliginventar til projektbyggerier, der lever op til DGNB Guld-certificeringen, vandt Designa i et udbud leverancen af inventar til entreer, køkkener og badeværelser i Kongeengens rækkehuse. “For at komme i mål med løsninger, der har en højere værdi for både kunden og miljøet, har vi fra den tidlige projektfase samarbejdet med bygherre og entreprenør og præsenteret en række alternative løsningsforslag. På badeværelserne har vi bl.a. optimeret nogle løsninger, hvor bygherre får mest mulig for pengene, ved at implementere nogle standardløsninger fremfor specialløsninger,” fortæller indehaver og erhvervschef hos Designa i København Christian W. Johansen.
Ifølge totalentreprenør på projektbyggeriet, Jönsson, har samarbejdet med Designa fra start været positivt, løsningsorienteret og konstruktivt, hvilket har resulteret i et tilfredsstillende økonomisk resultat for begge parter: “Designa har et godt navn hos rådgivere og ikke mindst bygherrer. De kan få pris og kvalitet til at gå op i en højere enhed, hvilket tilfører merværdi til projektet og alle involverede parter,” udtaler projektchef hos Jönsson, Jacob Krogh.

"I et samarbejde med Teknologisk Institut, og som de første i branchen, har vi fået udarbejdet en EPD, Environmental Product Declaration. Vores bordplader er udarbejdet i FSC-certificeret træ, og skabe og fronter er indeklimamærkede."
Christian W. Johansen, indehaver og erhvervschef hos Designa i København

Miljøindsatser drives af fakta
Designa driver deres miljøindsatser på baggrund af fakta og kan byde ind med vidensbaseret data om deres produkter, som er testede og certificerede, til moderne bæredygtigt byggeri. “I et samarbejde med Teknologisk Institut, og som de første i branchen, har vi fået udarbejdet en EPD, Environmental Product Declaration. Vores bordplader er udarbejdet i FSC-certificeret træ, og skabe og fronter er indeklimamærkede. Samtidig er alle spånplader, som bruges til at fremstille køkkenskabe, skuffer og skydedøre, produceret af 90% genbrugstræ,” siger Christian W. Johansen og tilføjer: “Der er tale om rækkehuse, der skal udlejes, hvorfor det har været vigtigt at finde inventarløsninger, som er slidstærke og har en lang levetid. Fremfor en almindelig laminatbordplade, har vi bl.a. valgt en Corian-lignende bordplade, som dermed taler ind i byggeriets grønne profil. Hvis bordpladen får slag eller hakker, kan den blot slibes ned og igen fremstå, som ny.”

OM DESIGNA
Designa repræsenterer Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed og er en kæde af selvstændige forhandlere med 22 såkaldte partnerbutikker. Med mere end 30 års erfaring fremstiller, leverer og monterer Designa kvalitets-inventar til køkkenet, badeværelset samt entreen og bryggerset på egen fabrik og råder over et topmoderne produktionsapparat, som sikrer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
designa.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094