23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO udvider programmet

Fra juli 2018, udvider FAKRO Danmark sit lofttrappe-program betydeligt.

"Programmet er skåret til de danske krav til lofttrapper, skunklemme og hemsestiger og det er baseret på mere end 5 års erfaring her i landet," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO i Danmark.

"Vi udvider både bredt og dybt. Vi lancerer en budget-model lige under den meget populære LWK Komfort lofttrappe og der udvides med flere størrelser indenfor alle kategorierne for at kunne tilfredsstille flere kunder. Hemsestigerne MSP har solgt fremragende, ikke mindst efter at de blev lanceret i sort og hvid. Nu tilføjer vi en version i 9 RAL-farver, som man frit kan vælge i mellem og til en fair pris," forklarer Jon Tougaard.

FAKRO har haft stor succes i Danmark med at markedsføre et stort program af lofttrapper i træ, metal og som saxe, dertil skunklemme i tre versioner og mange størrelser og ikke mindst har man haft stor succes med at markedsføre hemsestiger - ubehandlet eller lakeret. 

"Da vi kom ind på markedet, blev der ikke gjort meget for at gøre det let at være kunde. Vi fik trapper m.v. over i online-butikkerne hvor salget virkelig tog fart, vi fik malet hemsestigerne i alle mulige farver, så kunderne sparer tid og vi gjorde et almindeligt, dagligdags produkt sexet - det var det godt nok ikke før," smiler Jon Tougaard.

"Der eksisterer generelt for meget vanetænkning i branchen, man  tænker på hvad der er let for en selv, ikke hvad kunderne vil have. Der adskiller vi os i FAKRO, som leverandør. Folk kender os som ovenlys-ambassadører, men flere og flere finder ud af, at vi har markedets største program af lofttrapper, skunklemme og hemsestiger," afslutter han.

Mere information: fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.062