23948sdkhjf

Grønbech & Sønner i nyt styrket samarbejde med AUMA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech & Sønner A/S

Et større applikationsfokus skal gøre AUMA og Grønbech & Sønner endnu bedre til at hjælpe kunderne.

Efter mere end 50 års succesfuldt partnerskab mellem Grønbech & Sønner og AUMA ønsker begge virksomheder at bidrage til at styrke markedspositionen for AUMAs unikke produkter og løsninger på det danske marked. Som en del af denne proces vil AUMA Scandinavia udvide med en selvstændig repræsentation i Danmark. Hensigten er at udvide og styrke applikationssupporten, og derved udbrede markedsdækningen inden for nye kundesegmenter.

Grønbech & Sønner vil fortsætte, som hidtil, med at være en dedikeret AUMA partner, der i tæt samarbejde med AUMA Danmark vil betjene vores kunder samt yde certificeret AUMA-service til alle dele af det danske marked.

Den 1. juli 2018 slår AUMA Scandinavia dørene op til en ny filial i Danmark. Afdelingen vil have egne applikationseksperter, der skal hjælpe og vejlede kunderne, så de får det fulde udbytte af de markedsledende produkter og løsninger fra den verdenskendte tyske producent af aktuatorer og ventilstyringer.

Igennem mere end 50 år har Grønbech & Sønner repræsenteret AUMA på det danske marked.
Grønbech & Sønners adm. dir. John Mathiesen udtaler: ”Det er en stor hjælp og en tillidserklæring, at AUMA nu vælger at investere ressourcer og kræfter, for derved at øge supporten og forståelsen af aktuatorområdet på det danske marked”.

AUMA Scandinavia’s adm. dir Jesper Mårtensson tilføjer: ”Jeg er stolt og glad over at kunne bidrage til at fortsætte med at styrke den markedsposition, som vores to virksomheder igennem de sidste mange år har opbygget for AUMAs produkter og løsninger i Danmark”.

Vi er overbevist om, at denne fælles indsats og det styrkede samarbejde vil være til gavn for vores nuværende og nye kunder.

Ved eventuelle spørgsmål eller kommentarer står John Mathiesen og Jesper Mårtensson til rådighed.

---

John Mathiesen - jma@g-s.dk

Jesper Mårtensson - jesper.martensson@auma.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech & Sønner A/S

Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
Grønbech & Sønner A/S

Send til en kollega

0.25