23948sdkhjf

RUMA Industri A/S indgår nu i Grønbech & Sønner A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech & Sønner A/S

Pr. 23. februar 2018 har Grønbech & Sønner overtaget RUMA Industri A/S og sætter nu handling bag målsætningen om at være en endnu mere toneangivende spiller på spildevandsområdet.

Et stærkt team for vores kunder inden for spildevand
Grønbech & Sønner er med opkøbet af RUMA Industri i stand til at levere komplette løsninger til spildevandssektoren, uanset om det drejer sig om transport af spildevand til renseanlægget eller selve behandlingen af spildevandet på renseanlægget.

Et godt match
RUMA Industri kan tilbyde en lang række løsninger, der går godt i forlængelse af Grønbech & Sønners leveringsprogram og kompetencer, så der er tale om et godt match med vores eksisterende forretning”, udtaler divisionschef Jens Bang Holmgaard, som er ansvarlig for Industri & Spildevand hos Grønbech & Sønner.

Key account manager Michael Nielsen fra RUMA Industri tilføjer: ”Vi er glade for at blive en del af en større forretning, men samtidig bevarer vores specialistfunktion - nu i samarbejde med Grønbech & Sønners stærke og erfarne Vand-Spildevandsteam. Jeg er sikker på, at vi med forenede kræfter er en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for vores kunder”.

Grønbech & Sønners forretning bygger på at tilbyde, udvikle og producere effektive anlæg og systemer til vores kunder. ”RUMA bidrager med en portefølje af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører som samlet vil styrke vores forretning i fremtiden” udtaler adm. direktør John Mathiesen og fortsætter: ”Udover opkøbet af RUMA Industri sker der også andre tiltag i vores Vand- og Spildevandsforretning, som vi glæder os til at melde ud inden længe”.

Klik her for yderligere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech & Sønner A/S

Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
Grønbech & Sønner A/S

Send til en kollega

0.094