23948sdkhjf

WK på Nørrebro station

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) har udført installationerne for spildevand/kloak, fjernvarme, El og brugsvand til den potentielle fremtidige forsyning under Nørrebro station.

Der er godt gang i Metrobyggeriget ved Nørrebro station. I forbindelse med gravearbejdet er det blevet besluttet, at der skal lægges forsyninger klar til 9 potentielle lejemål under stationen. Lejemålene er ikke et projekt, som ligger klar endnu - eller er i udbud. Det nuværende gravearbejde er udelukkende for at udnytte, at jorden i forvejen er gravet op i forbindelse med Metrobyggeriet, så man ikke senere hen skal til at grave op igen i forbindelse med nyt byggeri.

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) har udført installationerne for spildevand/kloak, fjernvarme, El og brugsvand til den potentielle fremtidige forsyning. Det er Per Aarsleff A/S, som på nuværende tidspunkt er i gang med gravearbejdet til metrobyggeriet ved Nørrebro station. Vi sørger for at koordinere og orientere om hinandens arbejder, så vi konstruktivt kan drage nytte af hinanden. Eksempelvis kan Aarsleff orienterer sig om, hvordan WK’s gravearbejde i forbindelse med forsyningsinstallationerne kan være relevant, i forhold til deres fremtidige arbejde på samme areal.

De nye forsyningsinstallationer, som WK netop har afsluttet, skal både tage hensyn til gamle installationer, der ligger i jorden i forvejen, såsom kloaker og fjernvarmerør, samtidig med at vi skal tage hensyn til eventuelt fremtidig byggearbejdere – eksempelvis rulletrapper.

For projektet var det en afgørende faktor, at 4 forskellige faggrupper kunne arbejde sammen under en meget stram tidsplan. Under udbudsrunden var der eksempelvis 2 entreprenører som sprang fra, fordi de ikke mente, at det kunne lade sig gøre at udføre arbejdet med så kort en tidsramme.

Med 4 forskellige faggrupper og en meget stram tidsplan, har det derfor været særligt vigtigt for WK at have fokus på koordinering og kommunikation under hele forløbet, således at alle var oplyst og opdateret i forhold til, hvornår deres respektive arbejde kunne igangsættes. Det var en essentiel del af projektet, som vi i WK sammen med vores samarbejdspartnere var meget opmærksomme på lige fra starten.

Projektet er nu færdigt – og afleveret 1 dag før tid!

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.175