23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED fra Emtelle rullevogn til coils sikrer store fordele ved udlægning af PE rør

Når der skal udlægges PE rør, sikrer Emtelles nye trailerløsning til store ruller – coils – klare fordele på produktivitet, installation og sparet svejsetid.

Den specialdesignede rullevogn transporterer coils med 300 m rør, f.eks. Ø160x9,5mm, som kan udrulles på under 9 minutter. Et stort fremskridt i forhold til brug af traditionelle PE rørlængder på 12 m, især fordi der spares 25x svejsning, svarende til 8 timers arbejde.

Sikker transport

Rullevognen er opbygget på en kraftig trailer til biler med standard anhængertræk. Traileren er udstyret med en roterende platform, som coilen løftes op og centreres på – med en kran, gravemaskine eller andet godkendt løfteværktøj. Låsbare styrebøjler danner et X i toppen og giver en sikker transport, der kan foretages med op til 30 km/t.

Enkel udrulning

Udrulningen sker via en rund styrebøjle, hvor røret føres igennem og forsynes med nylonstropper – minimum 1 meter inde – for træk af røret. Selve trækket kan foretages med en entreprenørmaskine og skal foregå i et jævnt tempo. Når coilen kører på sidste omgang, kan rørets endestykke fastgøres til vognen, så det ikke ’svirper’.

Emtelle Scandinavia A/S
Vardevej 140
7280 Sønder Felding
Herning Kommune
Danmark

Kontaktperson

LNP

Send til en kollega

0.063