23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærkere fokus på rådgivere

Phønix Tag Materialer i Vejen udvider sit hold, der rådgiver arkitekter og bygherrer om de rigtige tagløsninger

Et nyt team hos Phønix Tag Materialer skal udvide dialogen med arkitekter, bygherrer og rådgivende ingeniører. Målet er at sparre med rådgiverne og fortælle om mulighederne for at lægge et godt tag, fortæller salgs- og marketingdirektør Kenneth Vraa.

- Vi vil gerne have en dialog med arkitekter og bygherrer om nye muligheder for grønne tage, bæredygtighed og æstetiske løsninger med tagpap. Det er ikke nyt, at vi er i kontakt med det foreskrivende led i byggeprocessen, men vi mærker nu en stigende efterspørgsel efter seriøs rådgivning fra producenten, siger Kenneth Vraa.

Specielt er der interesse for virksomhedens opdaterede vejledninger, der er samlet i de særlige PTM-anvisninger – PTM er en forkortelse for Phønix Tag Materialer.

Ny nøglemedarbejder

Firmaet har derfor også ansat en ny medarbejder, som får en central rolle som projektchef for Østdanmark. Per Bach har ca. 15 års erfaring i at arbejde med rådgivere i byggebranchen.

Sammen med projektchef for Fyn og Jylland, Dorthe Hartung, og Kenneth Vraa udgør de rådgiverteamet. Dorthe Hartung har ligeledes godt 15 års erfaring og er certificeret DGNB-konsulent.

 

Fototekst: Det udvidede rådgiverhold hos Phønix Tag Materialer. Under paraplyen fra venstre salgs- og marketingdirektør Kenneth Vraa, ny projektchef for øst, Per Bach, og projektchef for vest, Dorthe Hartung

Phønix Tag Materialer A/S
Vester Allé 1
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711785
P nummer: 1008017065

Kontaktperson

SSP
Sarah Søgaard Poulsen
Marketingassistent
+45 24841375 tsh@phonixtagmaterialer.dk

Send til en kollega

0.078