23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stæhr Telecom udvider sin maskinpark med skarpt fokus på driftssikkerhed

Kabelarbejde kræver kvalitet, der kører non-stop

Stæhr Telecom ApS fra Frederikshavn er specialister i kabelarbejde og løser opgaver over hele landet:

- I øjeblikket er vi i gang med et større projekt omkring Skibby og Kirke Hyllinge på Sjælland, fortæller direktør Carsten Stæhr. – Her skal vi grave på en cirka 60 km lang strækning og lægge flere typer af kabler ned, blandt andet fiber.

Arbejdet udføres med de to nye Hitachi minigravemaskiner, model ZX26U-5A og ZX55U-5, som Stæhr Telecom netop har investeret i:

- Nu er vi oppe på 12 Hitachi-maskiner, og vi vil ikke køre med andet. Primært fordi det er kvalitet, og til vores opgaver lægger vi stor vægt på driftssikkerhed. Det er yderst sjældent, at vi oplever stop, og det kigger vi mere på end indkøbsprisen.

Finish gør forskellen
- Vi har valgt kipbart tilt på de nye maskiner, og det giver en ordentlig finish, når vi for eksempel graver i rabatten langs en vej. Normalt kan man kun grave plant, men her kan den også grave på siden – både den ene og den anden vej, siger Carsten Stæhr.

- Fordelen er, at når vi er færdige med vores arbejde, er det ikke til at se, hvor vi har været – uanset om der er græs eller fliser. Det har stor betydning, når vi graver inden for bygrænsen. Og den gode finish er med til at give os flere opgaver.

Klare servicefordele
Stæhr Telecom er en familiedrevet og -ejet virksomhed, hvor Doris, Tommy og Carsten Stæhr udgør den daglige ledelse. Samarbejdet med H.P. Entreprenørmaskiner startede i 2005, og Carsten Stæhr ser klare fordele i, at alle deres maskiner er fra den samme leverandør:

- Det gælder ikke mindst på servicesiden, hvor vi kan planlægge eftersynene bedre sammen med HPE og får ordnet flere maskiner ad gangen, når de kommer ud til os.

Virksomheden har cirka 30 medarbejdere, og arbejdet med den aktuelle opgave på Sjælland – hvor man er underentreprenør for Petri & Haugsted – skal være færdigt ved udgangen af 2017.

Se mere om maskinerne her

FAKTA

Hitachi ZX55U-5A
Motoreffekt: 28,2 Kw / 37,8 HK
Arbejdsvægt: 5.040 - 5.370 kg
Graveskovl, ISO topmål: 0,14 m³

Hitachi ZX26U-5
Motoreffekt: 14,5 kW / 19,4 HK
Arbejdsvægt: 2.570 - 2.720 kg
Graveskovl, ISO topmål: 0,08 m³

H.P. Entreprenørmaskiner A/S
Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59548115
P nummer: 1002099741

Send til en kollega

0.127