23948sdkhjf

Højtrykspumpe i horisontal design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech & Sønner A/S

Pumpeproducenten KSB har netop udvidede sin produktportefølje af kompakte højtrykspumper i Movitec-familien med en ny horisontal version; Movitec H(S)I, som er designet til horisontal installation.

I stedet for at være in-line, som er normalt for denne pumpetype, er tilslutninger på både suge- og afgangssiden designet i en 90-graders vinkel, som er typisk for procespumper af centrifugaltypen. Afgangen kan placeres på venstre side, højre side eller nedad.

Flere muligheder, mere fleksibilitet
Denne konfiguration tilbyder bl.a. OEM’er og konstruktører flere muligheder for at benytte sig af disse fleksible og effektive pumper, som er ideelle til applikationer inden for vandforsyning, vandbehandling, kølevand, kedelvand og trykforøgning. Det er også værd at bemærke at alle medieberørte dele af pumpen er i højtlegeret rustfrit stål.

God økonomi
Som de andre medlemmer af Movitec familien, er pumperne i den nye H(S)I serie karakteriseret ved hydraulisk optimerede trinhuse og løbehjul. Dette gør dem specielt økonomiske med hensyn til energiforbrug og de nemt udskiftelige patrontætninger gør service og vedligehold nemt, enkelt og hurtigt.

De er tilgængelige i en lang række materialekombinationer, hvilket tillader valg af den optimale mekaniske akseltætning for enhver applikation, for en lang problemfri driftstid.

5 størrelser
De nye pumper vil være tilgængelige i fem størrelser med forskellige antal trin. Det maksimale flow er 26 m3/t og den maksimale løftehøjde er 195 meter. Væsken kan ligge mellem -20°C og +140°C. Ultra premium efficiency/IE5 motorer kan leveres på forespørgsel.

Ønsker du at vide mere, så kontakt Rune Roland Petersen på 33266305.

Læs mere om vores udvalg af pumper her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech & Sønner A/S

Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
Grønbech & Sønner A/S

Send til en kollega

0.109