23948sdkhjf

Grønbech & Sønner A/S får ny adm. direktør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech & Sønner A/S

Den 1. maj 2017 er John Mathiesen tiltrådt som ny administrerende direktør for Grønbech & Sønner A/S, hvor han afløser Jeppe Rasmussen.

John kommer fra en stilling som direktør for de nordiske lande hos Rockwell Automation, hvor han har været siden 2009. Tidligere har han bl.a. været ansat hos Siemens A/S og Hans Buch A/S.

Teknisk og kommerciel baggrund

John er uddannet stærkstrømsingeniør fra DTU og har en HD i organisation og ledelse fra SDU, samt diverse kurser inden for strategi og management. Med sine tidligere ansættelser har John stor erfaring fra den industrielle sektor, som han vil kunne drage stor nytte af hos Grønbech & Sønner.

Fremtiden

John ser frem til at arbejde med organisation, samt at få besøgt kunder og leverandører, så han kan få et grundigt indblik i forretningen og begynde at videreudvikle denne til fremtidens krav og muligheder.

”Fundamentet er rigtig godt” siger John Mathiesen og fortsætter; ”når en virksomhed har eksisteret i næsten 200 år og har en masse spændende og gode agenturer, så handler min rolle i vid udstrækning om at eksekvere dette på en god måde. Jeg vil tage mig tid til at forstå mekanismerne i virksomheden og hos kunder og leverandører”.

-- Grønbech & Sønner A/S --

-------------------------------------------------------------------------------

Grønbech & Sønner A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed, som blev grundlagt i 1828. Vi tilbyder og servicerer effektive tekniske løsninger og produkter inden for flowteknologi til både den private og den offentlige sektor samt materialer til industri- og entreprenørmarkedet. 

Vores lange historie vidner om en virksomhed der kan tilpasse sig sine kunder ved konstant at forny sig, samtidig med at der akkumuleres en både bred og dyb teknisk indsigt. Dette er til gavn for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere, når vi sammen skal løse de udfordringer vi står over for.

Grønbech & Sønner repræsenterer nogle af de førende internationale kvalitetsorienterede producenter, primært fra Europa. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at skabe værdi for vores kunder – ikke bare ved at levere kvalitetskomponenter, men også ved at tænke disse sammen til en sikker, rentabel og holdbar løsning der giver øget effektivitet og forbedret konkurrenceevne.

Vi er i omegnen af 90 dedikerede medarbejdere fordelt på salg- og servicefunktioner, der står klar med rådgivning. Via vores 4 serviceværksteder tilbyder vi hurtig og landsdækkende service. 

Følg os på LinkedIn for at holde dig opdateret!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech & Sønner A/S

Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
Grønbech & Sønner A/S

Send til en kollega

0.094