23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skruepæle installeres foran bevaringsværdig bygning

Centrum Pæle har leveret præfabrikerede betonskruepæle til et byggeprojekt på havnen i Middelfart. Skruepælene skulle installeres 1 m fra en smuk gammel bevaringsværdig bygning.

På havnen i Middelfart har Hercules Fundering været i gang med at installere præfabrikerede betonskruepæle fra Centrum Pæle.

Til projektet har vi leveret 43 skruepæle. 27 af pælene er vores standardskruepæl med gevind langs hele længden, og 16 af pælene er med 5 m bitumen og 3 m gevind.

I samarbejde med Hercules Fundering fandt vi frem til den bedst mulige løsning, som tilgodeser vigtige parametre i netop dette projekt.

Krav til minimum af larm og vibrationer 

Projektet udføres for Selfinvest i forbindelse med opførelsen af kontorbyggeriet Kabelbyen på Middelfart havnefront. Deres nuværende kontorfaciliteter er i den smukt restaurerede bevaringsværdige bygning Turbinehallen – blandt andet med store glaspartier. Den nye bygning, som Hercules Fundering opfører, skal ligge i sammenhæng med den eksisterende, og derfor skulle pælene installeres 1 m fra bygningen.

For at tage hensyn til den bevaringsværdige bygning Turbinehallen og de store glasfacader, var skruepælen en optimal løsning til projektet. Skruepælen er nemlig en støjsvag og vibrationsfri funderingsløsning.

Læs mere om projektet her

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27242561
P nummer: 1002405987

Kontaktperson

DB
Danny Brockhoff
Salgschef
+45 76420913 dbro@centrumpaele.dk

Send til en kollega

0.093