23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NY UDDANNELSE: Certificeret ESG Manager i byggeri

Uddannelsen er målrettet dig, som ønsker indsigt i gældende ESG-krav og konkrete værktøjer til at håndtere ESG-arbejdet i bygge- og anlægsbranchen.

Uddannelsen som certificeret ESG Manager i Byggeri giver dig konkrete kompetencer og færdigheder inden for:

ESG-rapportering: Evnen til at analysere og udarbejde ESG-rapporter opbygget omkring væsentlighedsprincippet og ESRS'erne, som opfylder danske og internationale lovgivningsmæssige krav og investorkrav.


Bæredygtighedsledelse: Kompetencer i at integrere bæredygtighedsprincipper i byggeprojekter og virksomhedsledelse, herunder udvikling, implementering og forankring af bæredygtighedsstrategier.


Social ansvarlighed: Forståelse for og evne til at håndtere sociale og etiske aspekter af byggeri, såsom arbejdsvilkår, sikkerhed, engagement i lokalsamfundet og design af byggeri til fremtidige boformer.


Governance-praksis: Viden om god governance og ledelsesmæssige standarder, der fremmer transparens, ansvarlighed og etisk forretningsførelse i byggeprojekter.


Compliance og risikostyring: Kompetencer i at sikre overholdelse af lovgivning og standarder inden for ESG samt evnen til at identificere og styre risici relateret til bæredygtighed i byggeri.


Kommunikation og interessentengagement: Redskaber til effektivt at kommunikere ESG-initiativer og resultater til forskellige interessenter, herunder investorer, myndigheder og offentligheden.


Cirkulær økonomi: Viden om principperne for cirkulær økonomi ogevnen til at implementere disse i byggeprojekter med henblik på at minimere affald og sikre bæredygtig ressourceudnyttelse i byggebranchen. 

Kurset er med fysisk deltagelse samt 2 webinarer. 

Opstart 3. oktober 2024

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078