23948sdkhjf
Del siden

Molio

Molio  udbyder en række digitale værktøjer samt kurser, uddannelser og byggefaglige bøger.

Vores digitale værktøjer er udviklet sammen med en række brugergrupper på tværs af bygge- og anlægsbranchen. På den måde sikrer vi, at vores værktøjer hver især er med til at gøre byggeriets faser og processer mere standardiserede og effektive. Molio bidrager således til at styrke produktiviteten og bæredygtigheden i byggeriet og til at styrke konkurrenceevnen i den enkelte virksomhed.

Molio er en selvejende, non-profit organisation og er uafhængig af særinteresser. Vi deltager aktivt i tværgående projekter og nye intiativer i bygge- og anlægsbranchen og driver bl.a. ConTech Lab og buildingSMART Danmark.

HUSET Middelfart er også en del af Molio. Konferencecenteret rummer mødelokaler og messelokaler til store og små arrangementer både i og uden for byggebranchen. I HUSET Middelbart er der også flotte festlokaler til både firmafester og private fester. Der er plads til i atl 300 konferencegæster og der er 70  værelser til overnatning. Du behøver ikke være en deltager på et kursus eller en konference for at overnatte. Du kan bruge HUSET Middelfart som konferencehotel.

Ved siden af konferencecenteret HUSET Middelfart ligger Byggecentrum, som er Danmarks største permanente bygge- og boligudstilling. Byggeudstillingen er også en del af Molio. Her finder du Syddanmarks største badudstilling og Danmarks største fritidshusudstilling.

Nyheder fra Molio
Tilmeld vores nyhedsbrev

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.329