23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Corten stålbro med specialdesignet rækværk pryder nyt boligområde

DAV NORDIC har i underentreprise til Jorton leveret et specialdesignet rækværk til en ny corten stålbro i Tørring. Broen forbinder gående og cyklende trafik fra et nyt boligområde med Tørring by.

Ved det tidligere eventcenter i Tørring er et nyt boligområde under opførelse og for at sikre fremtidige beboere nem og sikker adgang til Tørring by, er der lavet en bro over landevej 13. Broen er en corten stålbro, og DAV NORDIC har leveret et specialdesignet rækværk samt autoværn til broen.

Design og mahogni

Broen er fremstillet hos SM Industries i Rødekro, og rækværket er delvist monteret på fabrikken. Ved montage af broen er rækværket færdigmonteret, og den 34 meter lange bro fremstår nu smuk og helstøbt med specialdesignet rækværk med udadgående hældning og mahogni håndlister. DAV NORDIC ​leverer og monterer rækværker til personsikring, og det omfatter alt fra håndlister til rørrækværker, specialrækværker og massive personrækværker med balustrer.

Læs mere om rækværker fra DAV NORDIC

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.065