23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HKI Ost støtter op om dansk gastronomi med uddeling af de eftertragtede Michelin-plader

I slutningen af maj var der stjerneregn over den hjemlige gastronomiske scene, da der blev uddelt hele 44 Michelin-stjerner til 31 forskellige restauranter. Nu skal det fysiske bevis på anerkendelsen afleveres i form af de ikoniske røde Michelin-plader, og det er Dagrofa Foodservices ostespecialist HKI Ost, som står for at udlevere pladerne.

Stefan Nordahl-Pedersen er medejer og salgschef i HKI Ost, der er et specialistselskab hos Dagrofa Foodservice. 

I øjeblikket har Stefan Nordahl-Pedersen rigtig travlt. Han skal nemlig med køre land og rige rundt for at uddele de mange ikoniske Michelin-plader til nogle af Danmarks ypperste restauranter.

Det skyldes, at HKI Ost som sponsor er ansvarlige for at aflevere de fysiske beviser på den (Michelin)stjerneregn, der er i disse år over vores hjemlige madscene. 

Stefan Nordahl-Pedersen fortæller: 

- Michelin-universet har sin helt egen særlige rolle i det gastronomiske landskab. Der er ingen tvivl om, at store dele af den danske madscene lader sig inspirere af Michelin-kokkenes råvarevalg, opskrifter og teknikker. Derfor ønsker vi med vores sponsorat af uddelingen af Michelin-plader at sende et klart og tydeligt signal om, at det er afgørende, at vi herhjemme har nogle af de dygtigste og mest ambitiøse kokke i verden.

Ud over de klassiske røde Michelin-plader er der også fuld gang i uddelingen af Michelin Green Stars samt Bib Gourmands.

Fakta om HKI Ost:

· HKI Ost er specialister i at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere, gourmetbagerier, cateringvirksomheder og personalerestauranter. 

· HKI Ost leverer oste fra bl.a. Frankrig, Italien, Spanien, Storbritannien og Portugal samt fra en række lokale osteproducenter i Danmark. 

· Dagrofa Foodservice er hovedaktionær i HKI Ost, mens Poul Larsen og Stefan Nordahl-Pedersen er mindretalsaktionærer. 

· HKI Ost holder til på Dagrofa Foodservice-terminalen i Ishøj. Her er der etableret en ’ostegrotte’, hvor oste kan færdigmodnes under de rette betingelser ift. temperatur og luftfugtighed. 

·  Læs mere på www.hkiost.dk/ og www.dgfs.dk.

Vil du modtage inspiration til dit professionelle køkken fra Dagrofa Foodservice? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails/SMS med inspiration, opskrifter, fagviden samt aktuelle tilbud, kampagner, invitationer til events og konkurrencer for madprofessionelle.

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

LHBF
Lars Hall Bæk Farsøe
lar@dgfs.dk

Send til en kollega

0.078