23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital vidensplatform er en håndsrækning til hele byggebranchen

Anvisninger.dk er i ConTech Magasinet 2024! BUILD har lanceret første udgave af en digital vidensplatform, der rækker ud til hele byggebranchen, såvel teknologileverandører som virksomheder. Målet er at højne kvaliteten i byggeriet og minimere antallet af fejl og mangler samt reducere spild.

Udløber
29. juni 2026

Magasinet er udarbejdet af ConTech Lab - en del af Molio og sætter fokus på Construction Technologies, som midler til en mere effektiv og bæredygtig bygge- og anlægsbranche 🍀

Det er en stor anerkendelse af Anvisninger.dk og det arbejde, vi har lagt i at udvikle platformen, der hjælper hele byggebranchen med at forbedre kvaliteten, reducere fejl og mangler, samt minimere spild.

"Når vi spørger i byggebranchen, er SBI-anvisningerne den mest kendte kilde til byggeteknik. Udfordringen er blot, at antallet af brugere er forholdsvis begrænset set ud fra det potentiale, som branchen rummer. Det ønsker vi at løfte gennem lanceringen af en ny, digital platform." Det siger Kristoffer Soelberg, der er teamleder for Byggeri, By og Miljø ved BUILD.

Artiklen omfatter yderligere informationer om hvorfor vi har udviklet Anvisninger.dk, hvad vi ønsker hjemmesiden skal bidrage til, og hvordan vi allerede kan se en vækst i antal af brugere efter lanceringen af den nye platform.

Artiklen kommer ind på følgende 4 punkter:

  • Adgang til viden enkelt og hurtigt
  • Antallet af brugere er stigende
  • Fundament for kunstig intelligens
  • En håndsrækning til hele branchen

Tak for artiklen, og det flotte arbejde der er lagt i Magasinet. Vi er stolte af at være partnere i ConTech magasinet 2024.

Læs mere om artiklen via linket her

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Kontaktperson

KS
Kristoffer Soelberg
Kommunkationschef
krso@build.aau.dk

Send til en kollega

0.063