23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UNI-TEK opdaterer svejsecertifikater for at opfylde nye krav

UNI-TEK har opdateret deres svejsecertifikater for at sikre og overholde gældende regler til nye projekter.

UNI-TEK, der allerede har certificeringer i henhold til DS/EN 1090-1 op til EXC3 samt DS/EN ISO 3834 for kvalitetsstyring, fortsætter med at forbedre sine processer for at møde kundernes behov. Opdateringerne af medarbejdernes svejsecertifikater sker løbende et par gange om året, og er med til at sikre kvalitet i UNI-TEKs samlede processer. Alt montage fra UNI-TEK lever også på til DS 1140, og tilpasses løbende til projekter, hvor der kan mangle certifikater.

Dette kræver et tæt samarbejde med ingeniører for at sikre, at alle dimensioner, såsom boltstørrelser til montering af altaner, overholder de nødvendige standarder.  

CE-mærket

Udover WPQR og WPS sikrer UNI-TEK, at de overholder tolerancemål i henhold til EN 1090, herunder krav til siliciumindhold og minimumsradius for overfladebehandling. EN 1090 definerer også den nødvendige finish afhængig af, hvordan emnet skal bruges. Når man er CE-mærket, lever produkterne op til EU's direktiver og lovgivning. Dette indebærer omfattende dokumentation og sporbarhed, som sørges for at blive opretholdt gennem hele projektets levetid. Når man skal efterleve kravene til EN 1090 for at få CE-mærkede produkter, er det vigtigt at have styr på de nødvendige WPQR’er og WPS’er. UNI-TEK har i øjeblikket 19 WPQR'er, der definerer tolerancer, ståltyper og stålets ækvivalenter. Derudover har de 20 WPS'er, der detaljerer, hvordan smedene skal svejse specifikke emner, og disse er anført på produktionstegningerne.

UNI-TEK tilbyder også kunderne opbevaring af alle relevante dokumenter, så de altid kan tilgås ved behov. "Det eneste vores kunder behøver at opbevare, er CE-mærket knyttet til stålet. Vi tager os af resten," afslutter Frank Bøgh.

Ny opgave i Norge

En nylig specialopgave i Norge har stillet nye krav til UNI-TEK, hvilket har ført til en yderligere opdatering af certifikater i forhold til kundens specifikke krav og det pågældende projekt. 


Denne dedikation til kvalitet og overholdelse af standarder gør UNI-TEK til en betroet leverandør af bygningsstål, der sikrer sikkerhed og holdbarhed i alle deres projekter. 

 Der kan læses mere om CE-mærkning og virksomhedens tjenester på UNI-TEK's hjemmeside.

Uni-Tek A/S
Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31332419
P nummer: 1014306095

Kontaktperson

Camilla Scharling Markussen
HR og Marketing koordinator
+63064 61463064 csm@uni-tek.dk

Send til en kollega

0.062