23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Entreprenører og CLT

CLT Denmark har med massivtræ et produkt, der adskiller sig fra de fleste traditionelle byggematerialer.

Træ er fornybart – det er et groet materiale i modsætning til glas, beton og stål, der er er såkaldte gravede ressourcer, der bliver til byggematerialer ved ofte energikrævende processer.

Nødvendighed mere end trend

- Der er derfor brug for CLT og andre groede materialer i moderne klimavenligt byggeri. Det er ikke blot en trend, men en absolut nødvendighed i den moderne byggebranche, og i CLT Denmark ønsker vi at være frontløbere indenfor byggeri, siger direktør Per Thomas Dahl og tilføjer: 

- Vi er i dag den glæde at kunne tilbyde vores faglige ekspertise, erfaring og projektering og montagehjælp til entreprenører, som ønsker at være en del af fremtidens byggeri.

Samarbejde med byggepladsen

CLT Denmark arbejder i stort set alle leverancer tæt sammen med entreprenører for at planlægge og sikre, at byggeprocessen forløber effektivt og problemfrit.

- Vores projekteringsarbejde, supervisering og ansvarlighed for logistik er vigtig, og vi er altid til stede i opstarten og på kritiske tidspunkter i processen. Det har vist sig at have stor værdi for vores samarbejdspartnere – både økonomisk og for at minimere eventuelle udfordringer, siger Per Thomas Dahl, der ikke er i tvivl om, at CLT Denmark er med til at skabe et smidigt byggeforløb.

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

ANDREAS JUUL LARSEN
Projekteringschef,
+45 2868 2425 ajl@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.063