23948sdkhjf
Del siden

CLT Denmark A/S

CLT-Denmark har bygget en solid erfaring op på det danske marked inden for CLT-byggeri. 

CLT står for Cross Laminated Timber – krydslamineret massivtræ. Produktet er granlameller fingersamlet i tvær- og længdegående retning. Dette giver en meget stor styrke, høj lastkapacitet og dimensionel stabilitet.

Vi kender bygningsreglementet, vi forstår teknikken, vi bistår ved projektering, montage, planlægning, budgettering, osv.

Vi har erfaring med massivt træ. Vi leverer små og store projekter over hele landet, men begrænser os ikke kun hertil. Herigennem har vi opnået en betydelig erfaring inden for alle former for byggeri. For os er alle projekter lige vigtige og vi ønsker at tilbyde den bedste service til alle kunder.

Derudover har vi mulighed for at trække på erfaring fra de mere end 38.000 referencer som KLH-produktionen har leveret til.

CLT Denmark baserer sine C LT- leverancer på KLH®, hvilket er garanti for massivtræ produceret af tørret træ med en træfugtighed på 12%.

Elementernes tykkelse og antallet af anvendte lag afhænger af de specifikke krav strukturelt og brandbeskyttelsesmæssigt.

KLH leverer elementer til hvert projekt, som er specifikt tilskåret med avancerede CNC-styrede maskiner. Herefter er elementerne overfladebehandlet efter krav fra projektmaterialet. Det giver et konstruktionsmateriale, der leveres med tolerancer på kun 1-2 millimeter. Et projekt bygget med CLT står derfor snorlige.

Elementerne leveres direkte til byggepladsen, hvor elementerne straks monteres af uddannet personale enten fra CLT Denmark eller valgte entreprenører.

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.345