23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reesink Construction klar til E&H messen med fokus på elektriske JCB entreprenørmaskiner

Prøv vores elektriske minigraver og minilæsser

Hos Reesink Construction glæder vi os meget til igen at deltage på E&H messen, som løber af stablen i denne uge. I år har vi et særligt fokus på vores elektriske entreprenørmaskiner fra JCB, og vi ser frem til at vise de mange nye muligheder, der er for en grønnere fremtid inden for entreprenørbranchen.

Elektriske løsninger fra JCB

Vores elektriske udvalg inkluderer både elektrisk minigraver, teleskoplæsser, dumper og minilæsser, der er ideelle til en række forskellige opgaver i bygge- og anlægssektoren. Disse maskiner er kendt for deres driftssikkerhed, lave støjniveau og minimale vedligeholdelsesbehov. Alle maskinerne kan opleves på stand U142 fra 9-17 torsdag, fredag og lørdag.

Prøv vores elektriske minigraver og minilæsser

Der bliver mulighed for selv at prøve kræfter med JCB’s elektriske minigraver og minilæsser. Du får en unik chance for at opleve, hvordan de elektriske maskiner fungerer i praksis, og hvordan de kan integreres i din egen drift for at opnå både miljømæssige og økonomiske fordele. Vi står klar med en beregner der tager udgangspunkt i dit kørselsbehov, som kan vise om det kan betale sig at købe el fremfor diesel.

Mød os på E&H messen

Vi glæder os til at møde både nuværende og potentielle kunder på E&H messen. Besøg vores stand og få en snak med vores erfarne medarbejdere, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål om vores maskiner og løsninger. Vi ser frem til at inspirere dig og vise, hvordan vi sammen kan bygge en grønnere fremtid med JCB’s elektriske entreprenørmaskiner.

Udover de elektriske entreprenørmaskiner har vi også et bredt udvalg med af gummihjulslæssere, teleskoplæssere og gravemaskiner. 

Vi ses på E&H i Herning.

Hent din gratis billet her: https://www.ehmesse.dk/billet

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Kontaktperson

AB
Andreas Berthelsen
ab@jcb.dk

Send til en kollega

0.097