23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny i byggeriet og praktik hos Skou Gruppen

Selvom man aldrig før har sat sine fødder på en byggeplads, kan det godt være en rigtig god karrierevej. Nor Al-Uboody har fundet vej til en uddannelse som byggekoordinator. I sin praktik hos Skou Gruppen har hun været med til at styre DGNB-arbejdet på den nye ARC-bygning på plads.

”Jeg har været makeupartist, men syntes ikke rigtig, det var spændende mere. Da jeg har familie, som arbejder inden for byggeriet, blev jeg inspireret til at søge en helt ny vej,” siger Nor Al-Uboody om sin vej ind i byggeriet.

Under sin uddannelse til byggekoordinator på KEA havde hun fået øje på Skou Gruppen, hvor hun fik indtryk af, at der er ligestilling og tryghed for kvinder. Efter en uopfordret ansøgning og samtale med Skou Gruppens adm. direktør Martin Skou Heidemann stod hun så en dag i slutningen af januar 2024 for første gang som praktikant på en byggeplads:

Blev godt modtaget på byggepladsen

”Jeg havde mange sommerfugle i maven, men hold da op, hvor har Oliver og Emil bare taget godt imod mig,” siger hun om at komme til Skou Gruppens projekt for ARC

I sin praktik har Nor Al-Uboody assisteret projektleder Emil Vitus Jensen og byggeleder Oliver Marceddu Munkesø med DGNB-arbejdet på den nye bygning, der kommer til at huse ARC’s omklædning og kontorer samt en del af Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning. 

Lært meget om byggeri i praksis

”Det har været helt vildt fedt at komme ud på byggepladsen. Meget mere end jeg troede. Og hvor har jeg bare lært meget og udviklet mig. Det gode ved Skou Gruppen er, at man får ansvar og lov til at udvikle sig, og kollegerne er søde til at vise en til rette. Vi kan grine sammen, og det er også seriøst, og det er trygt. Selvom jeg er den eneste kvinde på det her projekt, så er det bare rart,” siger Nor Al-Uboody.

Hun er meget stolt af, hvad hun arbejder med, og har fx også haft sine forældre med på en rundvisning på ARC-projektet. 

Modernisering af almene boliger

I fremtiden håber hun at komme til at arbejde med renovering af almene boligforeninger:

”Jeg håber på at komme til at arbejde med byggeledelse og beboerhåndtering. Der er mange udsatte områder, som trænger til renovering. Med min baggrund kan jeg tale med beboerne i øjenhøjde og være fortaler for, at der skal moderniseres,” siger hun.

Har Nor Al-Uboody et godt råd til andre, som overvejer en karriere i byggeriet, så er det bare at springe ud i det. Hun bor i Kastrup og bruger noget af fritiden på at se på byggerier og tale med sin lillebror, som er bygningsingeniør. 

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.063