23948sdkhjf

Skou Gruppen A/S

Skou Gruppen A/S udfører hoved- og totalentrepriser samt store tømrer-, snedker- og mureropgaver for professionelle kunder. Vi har også vores egen glarmester- og el-afdeling.

Skou Gruppen håndhæver det gamle håndværkstraditioner og kvalitetsbyggeri. Vi har speciale i at udføre komplicerede renoveringer og ombygninger med respekt for bygningernes kulturarv. Vi er kendt for ikke blot at være de udførende håndværkere, men også for at være sparringspartner for bygherre og rådgiver. En kompetence vi har, fordi vores byggeledere både har praktisk og teoretisk erfaring med byggeri.  

Vi har flerårige serviceaftaler med mange kommuner i hovedstadsområdet og med Region Hovedstaden, Forsvaret samt EU's Miljøkommission. Desuden vedligeholder vi ca. 20 kirker over hele Sjælland og arbejder for mange andre offentlige bygherrer.

Skou Gruppen beskæftiger ca. 170 ansatte, som alle taler dansk og er ansat på danske overenskomster. Vi udfører projekter i hele Storkøbenhavn og har hovedkontor i Hørsholm.

Vi lægger vægt på at være aktive i vores lokalmiljø og støtte mennesker, der har brug for det. Derfor har vi gennem tiden været involveret i forskellige integrationsprojekter, vi deltager i uddannelseskaravaner og støtter lokale kultur- og sportslige arrangementer.

Har du spørgsmål til Skou Gruppen, er du velkommen til at skrive en mail på info@skougruppen.dk. På samme mail modtager vi også gerne uopfordrede ansøgninger fra lærlinge, svende og byggeledere, der sætter en ære i at lave kvalitetsarbejde, sætter pris på lærerige udfordringer og er god til at samarbejde med både kolleger, kunder og leverandører.     

Se mere på www.skougruppen.dk og se referencer

Se alleNyheder

Nyeste kompetencer

  • Vinduesudskiftning
  • Tagbolig

Projekter

Fakta om Skou Gruppen A/S

Adresse
Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm

Region
Danmark
Hovedstaden
Hørsholm Kommune

Telefon: +45 45867404

Fax: +45 45866103

CVR nummer: DK26654653

P nummer: 1002020845

Ansatte: 150

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Nicolaisen Jesper Nicolaisen
Stilling: Salgschef, partner
Direkte telefon: +45 28960002

Martin Skou Heidemann Martin Skou Heidemann
Stilling: Adm. direktør, Partner
Direkte telefon: +45 28358015

Send til en kollega

0.486