23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt domicilbyggeri til SteelXperts

Endelig fik vi underskriften i hus på et nyt domicilbyggeri til SteelXperts i Holstebro

Der skal bygges på Vagn Kloses Vej i Holstebro og det bebyggede areal bliver på 3.350m². Herudover et areal på 5400 m² med belægnings sten.

Domicilet kommer til at udgøre 2 haller, kombineret produktion og lager samt administration og frokostrum, og derudover et overdækket indgangsparti.

Hallerne opføres med stålspær og præfabrikerede facade- og tagelementer i træ. Administrationsbygning bliver opført med limtræsspær og også her bruges præfabrikerede træelementer til facade og tag.

Et meget spændende byggeprojekt som taler godt ind i snakken om at bygge mere ”grønt”, da domicilbyggeriet opfylder kravene til lavenergi, Energiklasse 2020, samt overholder lav emissionsklassen til et byggeri jf. LCA-beregninger.

Vi takker for tilliden. Vores håndværkere er så småt gået i gang med jordarbejdet i Holstebro allerede.

_______________________________________________________

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.062