23948sdkhjf

Midtjysk Albyg A/S

 Erhverv

Midtjysk Albyg A/S er totalleverandør af erhvervsbyggeri til:

  • #Produktion
  • #Lager
  • #Værksted
  • #Administration/Domicil 

 

Det er blevet til mere end 1.200 byggeprojekter siden 1978, og vi har derfor stor erfaring og besidder en bred viden inden for denne form for byggeri. Vi er med hele vejen, lige fra rådgivning omkring indretning, ansøgning om byggetilladelse, tegning af projektet og frem til udførelsen af byggeriet - som foregår med egne håndværkere og en fast stab af stabile og kvalitetsbevidste underentreprenører. 

Virksomheden beskæftiger sig med industribyggeri og erhvervsbyggeri i hele Danmark. Vi bor dog i Jylland, mellem Herning og Holstebro.

 

Privat

Albyg Bolig er en del af Midtjysk Albyg A/S. Her udføres fortrinsvis individuelle parcelhuse i totalentrepriser. Vi har egen professionel tegnestue, og vores dygtige medarbejdere kan visualisere jeres drømmehus og hjælper gerne med ansøgningen om byggetilladelse.

Vi kombinerer jeres ønsker, ideer, drømme og behov med vores mangeårige viden og erfaring, gode håndværkere og effektive byggestyring.

 Sammen med Albyg Bolig kan jeres boligdrømme gå i opfyldelse.

Med Midtjysk Albyg A/S og Albyg Bolig får I en samarbejdspartner, der mestrer byggeopgaven fra start til slut, og vi er altid klar med vejledning, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

______________________________________________________________________________________

 Kontakt os på tlf. 97 47 36 00, eller på mail info@midtjyskalbyg.dk

www.midtjyskalbyg.dk  og www.albygbolig.dk

Fakta om Midtjysk Albyg A/S

Adresse
Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 97473600

CVR nummer: DK87375412

P nummer: 1002769919

Ansatte: 40

Certifikater: AAA

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.25