23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC udvikler nyt rækværk

DAV NORDIC har lyttet til efterspørgslen i markedet og udviklet et nyt standard personrækværk, som de vil lagerføre. Kunderne har igennem en længere periode efterspurgt dette, og det tager DAV NORDIC nu konsekvensen af og lancerer et let og samtidig meget stærkt rækværk.

Personrækværket kan anvendes til strækninger med gående og cyklende trafik, for eksempel på cykelstier og stibroer. DAV NORDIC har selv beregnet personrækværket, som kan modstå 1,5 kN, hvor kravet er 1 kN. Det er således meget stærkt men samtidig også et meget let rækværk. 

I udviklingen har der desuden været fokus på, at det skulle være let at montere, så kunderne selv kan montere det, hvis det ønskes. Det monteres på betonbjælker eller på jord og uden brug af maskinkraft. Der er i løsningen indtænkt specielle samlinger, som gør, at rækværket kan dreje om hjørner i en vinkel på 20–90°. Personrækværket leveres til en konkurrencedygtig pris og er allerede leveret og monteret på 6 stibroer i Silkeborg.

DAV NORDIC markedsleder
DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

Læs mere om rækværker her

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.043