23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra kasernen til kontoret

Hos BAYO.S er vi glade for at byde velkommen til Tobias Larsen, som er vores nye team- og logistikleder. Med en imponerende baggrund inden for logistik og teamledelse i Forsvaret er Tobias perfekt rustet til at styre vores projekter og processer effektivt.

Min rejse fra oversergent i Forsvaret til team- og logistikleder i min hjemby.

Efter syv år i forsvarets tjeneste og fire udsendelser har jeg taget springet og sagt farvel til uniformen for at begynde på et nyt kapitel i min karriere. Jeg er nu stolt over at kunne annoncere, at jeg pr 02/04-2024 er blevet en del af BAYO.S Skruefundamenter ApS, hvor jeg skal bestride rollen som team- og logistikleder for en spændende afdeling bestående af både håndværkere, ingeniører og supportpersonale.

Overgangen fra det militære miljø til det mere dynamiske erhvervsliv har været både udfordrende og givende. Som oversergent i forsvaret har jeg tilegnet mig værdifulde ledelses- og organisationsfærdigheder, som jeg nu kan anvende i min nye rolle. Gennem min tid i forsvaret har jeg lært at lede og motivere et hold samtidig med, at jeg har holdt et skarpt øje med detaljer og logistiske processer.

Det at vende tilbage til min hjemby og bidrage til dens vækst og udvikling bringer mig særlig glæde. Som en lokal virksomhed er BAYO.S Skruefundamenter forankret i lokalsamfundet og værdsætter de menneskelige relationer og den stærke arbejdsmoral, der kendetegner vores by og område.

I min nye rolle vil jeg stå i spidsen for et dedikeret team af medarbejdere og sikre, at vores afdeling fungerer problemfrit og effektivt. Jeg ser frem til at være en del af et innovativt miljø, hvor vi sammen kan skabe resultater og levere kvalitet i alt, hvad vi gør.

Det er med stor entusiasme og ydmyghed, at jeg indleder dette næste kapitel i min karriere. Jeg ser frem til de udfordringer og muligheder, der venter forude, og er fast besluttet på at gøre min indsats for at bidrage til BAYO.S Skruefundamenters succes.

STOR tak til VELKOMMEN HJEM - Ressourcestærke veteraner der har hjulpet mig på min rejse fra forsvaret til det civile og STOR tak til min mentor Anne Cort Rasmussen der var med til at give mig det sidste skub.

Tak til alle, der har været med på min rejse i forsvaret, og tak til BAYO.S Skruefundamenter ApS for at have tillid til, at jeg kan hjælpe dem på deres rejse.

Tobias K. Larsen
Team- og Logistikleder

 

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

JT

Send til en kollega

0.079