23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed! Geniox Side-by-Side tagaggregat– hvor bygningsdesign møder det perfekte indeklima.

Geniox SBS ventilationsaggregater, er en del af Systemairs udvidede Geniox-sortiment, designet til tagmontering. Da ventilationsaggregaterne har luftstrømme i en side-by-side konfiguration, tilbyder de et fladt design, der passer problemfrit med bygningens arkitektur. Som et resultat er de meget mindre synlige fra gadeplan, når de er tagmonteret.

Geniox SBS ventilationsaggregater, er en del af Systemairs udvidede Geniox-sortiment, designet til tagmontering. Da ventilationsaggregaterne har luftstrømme i en side-by-side konfiguration, tilbyder de et fladt design, der passer problemfrit med bygningens arkitektur. Som et resultat er de meget mindre synlige fra gadeplan, når de er tagmonteret.

Tilføjelsen af disse versioner giver vores Geniox-sortiment endnu mere fleksibilitet, hvilket gør os i stand til at overholde arkitektoniske krav og lokal lovgivning i en bredere vifte af projekter,” siger Systemair Product Manager, Michael Søgaard Kristensen.

Med stigende fokus på urban æstetik i europæiske byer, foreskriver reglementet ofte, at mekaniske taginstallationer skal være lave i højden, og hvor det er muligt, skal disse ikke være synlige fra gadeplan.”

"HVAC-installationer skal helst ikke være synlige fra gadeplan," siger Michael. "Så med en konstant stigende urbanisering, vil der også være en naturlig stigende efterspørgsel efter vores side-by-side aggregater."

Overholdelse af højderestriktioner
Tagmonterede Geniox SBS ventilationsaggregater overholder almindelige højdebegrænsninger i mange områder og er mindre synlige fra gadeplan. Til bygninger i mørke farver, kan aggregaterne leveres behandlet med en sort overfladebelægning, for yderligere at kunne reducere deres synlighed. Aggregaterne måler fra 800 til 1.900 mm i højden og kan monteres på tages eller installeres indendørs, hvor loftshøjden kan være begrænset. 

Et perfekt indeklima med Systemair Access
Geniox SBS ventilationsaggregater er udstyret med Systemair Access, et komplet automatiksystem med trådløs kommunikation til alle Geniox aggregater. NaviPad-kontrolpanelet gør det muligt at optimere aggregatets ydeevne og skabe det ønskede indeklima. Systemet kan også betjenes fra en smartphone eller tablet via Access Connect-appen.

Høj energieffektivitet, omkostningseffektiv drift
Varmevekslerne i Geniox SBS-serien sørger for høj varmegenvinding. EC-ventilatorer giver høj effektivitet og lave SFP-værdier. Aggregathusets paneler er isoleret med mineraluld til termisk isoleringsstandard T2.

Leveres i sektioner for nem montering
Geniox SBS-aggregater til udendørs brug, er fabriksforberedt til nem tagmontering og installation. De leveres i sektioner og samles på stedet. Aggregater til indendørs installation vil have sektionsopdelinger, så de nemt kan flyttes til det valgte sted inde i bygningen.

Størrelsesoversigt

  • Geniox Side-by-Side ventilationsaggregater: 11 størrelser: 6 kvadratiske og 5 rektangulære
  • Single-flow units er tilgængelig som kvadratisk eller rektangulær
  • Fra 800 til 1.900 mm høj 
  • Luftstrøm: 600-20,000 m3/hr, 0.17-5.56 m3/s 
  • Varmeveksler muligheder: Væske koblet batterier, modstrømsveksler, roterende varmevekslere, Eco vekslere

One-stop-shop 
"Vores brede udvalg af Geniox ventilationsløsninger tilbyder modeller til de fleste anvendelser," siger Michael Søgaard Kristensen. "Vi ser Systemair som en one-stop-shop, hvor rådgiveren kan finde løsninger til store, som små projekter, fra én troværdig leverandør."

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Kontaktperson

TK

Send til en kollega

0.062