23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CLT Denmark ansætter!

CLT er blevet et populært konstruktionsmateriale i Danmark. Nu ansætter CLT Denmark igen eksperter til projekter og styring af organisation og leverancer. En ingeniør, en arkitekt og en projektkoordinator er tiltrådt i CLT Denmark

Frederik Jacobsen er ansat som projekteringsleder, og vil fremover få ansvar for selvstændig projektering af projekter i CLT, limtræ og andre træprodukter, herunder tilbudsgivning og kalkulering. Han vil desuden få til opgave at rådgive ingeniører og udvikle anvendelsen af CLT i byggeriet.

Frederik er civilingeniør i byggeledelse og har en baggrund som tømrer og en diplomingeniørgrad i bærende konstruktioner. Han har en fortid i NCC som assisterende produktionsleder i deres råhusafdeling.

Josephine Roubert er ansat som arkitekt og får til opgave at bygge bro mellem arkitektur og produktion. Hun vil have ansvar for at oversætte projekter til konstruktionsklare tegninger. Hun har erfaring med at byggeri i træ fra svenske tegnestuer, og arbejdede som arkitekt hos Utopia Arkitekter i Stockholm, da de  tegnede Sveriges første klimaneutrale kontorbygning.

Josephine er uddannet arkitekt MAA og vil med sin erfaring med byggeri i træ bidrage til at udfordre den danske byggesektor i retning af mere klimavenlige byggerier.  

Sophie Kjær Christrup er ansat som PA og projekt- og kontorkoordinator. Det betyder, at hun har ansvaret for at holde orden og struktur i en organisation under udvikling og forandring. Hun er samtidig PA for adm. direktør Per Thomas Dahl.

Sophie vil som projekt- og kontorkoordinator være det koordinerende bindeled mellem de projekterende og ledelsen, og vil også være blæksprutten, der hjælper kollegerne med mange forskellige opgaver. Hun er uddannet serviceøkonom og har en fortid i en tilsvarende stilling i AG Gruppen.

Kontakt

Sophie Kjær Christrup, officemanager i CLT Denmark, telefon: 5239 0772, email: skc@clt-denmark.dk

 

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

ANDREAS JUUL LARSEN
Projekteringschef,
+45 2868 2425 ajl@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.078