23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer byggeprocessen med HSHansen's Supply Only-løsning

Effektivitet, omkostningsbesparelse og fleksibilitet til entreprenører, håndværkere og bygherrer

HSHansen har banet vejen for en mere strømlinet byggeproces ved at tilbyde en Supply Only-løsning. Entreprenører og bygherrer kan bestille facader, vinduer og døre direkte fra fabrikken og få dem leveret på byggepladsen. Denne direkte forsyningskæde reducerer ikke bare omkostninger, men eliminerer også fordyrende mellemled. Med produkterne leveret i optimal stand fra fabrikken, er fundamentet for et vellykket projekt lagt.

Selvstændig montage med professionel støtte

En central fordel ved HSHansen's Supply Only-løsning er muligheden for entreprenører og håndværkere til selv at stå for montagen. Dette tilbyder en unik grad af fleksibilitet, hvor kunderne kan tilpasse montagen efter deres eget skema og ekspertise. Det er dog afgørende, at de involverede er korrekt instrueret i montageprocessen.

HSHansen sikrer, at kunderne er velinformerede og forberedte på montageprocessen. Fra skriftlige instruktioner til teknisk support fra facadeeksperter, er der omfattende støtte til rådighed. Denne vejledning sikrer ikke blot korrekt montage, men også holdbarhed og optimal ydeevne af de leverede produkter.

Fordele ved HSHansen's Supply Only-løsning:

  • Omkostningsbesparelse: Ved at eliminere mellemled reduceres omkostningerne, og budgetter kan maksimeres.
  • Effektiv levering: Direkte levering fra fabrikken sikrer hurtig og pålidelig forsyning til byggepladsen.
  • Fleksibilitet i montagen: Selvstændig montage giver kontrol over processen, der kan tilpasses efter behov og tidsplan.
  • Erfarne rådgivere og instruktion: Træning og teknisk support sikrer, at montage udføres korrekt og professionelt.

HSHansen's Supply Only-løsning markerer et skift mod mere fleksible og omkostningseffektive metoder. Ved at kombinere kvalitetsprodukter med professionel støtte muliggør vi effektive og pålidelige byggeprojekter.

 

Kontakt vores Supply Only afdeling i dag for at høre mere om, hvordan vores Supply Only-løsning kan optimere dit næste byggeprojekt >>>

 

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Kontaktperson

CN
Casper Nielsen
Project Manager
+45 20125792 cani@hsh.dk

Send til en kollega

0.063