23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EXPO-NET står med 3.300 ekstra kvadratmeter på hånden

EXPO-NET i Hjørring bygger et moderne højlager på 3.300 kvadratmeter, der er færdigt i slutningen af 2024. Lageret vil forene opbevaring af råmaterialer og færdigvarer, optimere materialehåndtering, og frigøre produktionsareal. Dette frigjorte areal vil muliggøre opgradering af produktionsfaciliteter og støtte virksomhedens vækstplaner.

EXPO-NET Danmark A/S i Hjørring er i gang med en større investering i form af byggeri af et helt nyt, topmoderne højlager placeret i tilknytning til firmaets eksisterende hovedproduktionsbygninger på 12.000 kvadratmeter. Det nye højlager, som forventes færdiggjort i slutningen af 2024, udgør 3.300 kvadratmeter overdækket opbevaring for råmaterialer og færdigvarer, alt under ét tag. Forberedelserne til byggeriet er allerede godt i gang. 

Det nye højlager vil ud over at sikre en forbedret og nemmere håndtering af materialer også øge den generelle effektivitet på stedet, samt frigøre plads i det produktionsområde, der i øjeblikket anvendes som lagerplads. Dette muliggør opgradering af produktionsfaciliteterne i Hjørring og vil bidrage til fremtidig kapacitetsvækst. EXPO-NETs administrerende direktør, Lars Klinkby, forklarer: "Vi planlægger at bruge den frigjorte plads til at øge EXPO-NETs produktionskapaciteter ved at flytte en række af vores eksisterende ekstruder-linjer og opgradere ældre linjer. Dette vil yderligere forbedre vores produktionseffektivitet og forberede virksomheden til fremtidig ekspansion." 

En anden, meget vigtig fordel ved det nye højlager er, at det vil reducere virksomhedens miljøaftryk endnu mere, da der vil være meget mindre behov for intern transport af materialer, og den nye bygning er designet til at være en højeffektiv facilitet.  
 
Virksomheden har altid tilstræbt at været en mere miljøansvarlig virksomhed, og de sidste 15 år har EXPO-NET fortaget investeringer i projekter med intention om at fremme den grønne udvikling yderligere, hvilket allerede har betydet en reduktion i affald og energiforbrug. I dag genanvendes 100 % af det interne affaldsmaterialer, og 80 % af virksomhedens forbrug af elektricitet kommer udelukkende fra vedvarende energileverandører. EXPO-NET genbruger også behandlet spildevand og opsamler og genbruger varme genereret fra deres ekstruder-linjerne. 

Læs mere om hvad EXPO-NET kan gøre for dig og din virksomhed på expo-net.dk

EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53271715
P nummer: 1002002837

Kontaktperson

ME
Morten Eriksen
Intern salg
+45 96235602 me@expo-net.dk

Send til en kollega

0.063