23948sdkhjf
Del siden

EXPO-NET Danmark A/S

EXPO-NET Danmark A/S producerer brugervenlige og miljørigtige plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder. Foruden en bred vifte af standardprodukter har vi specialiseret os i fremstilling af kundedesignede produkter af høj kvalitet.

Vores moderne og fleksible produktionsteknik muliggør en kontinuerlig udvikling og produktion af net med forskellige netstrukturer i variable bredder, diametre, maskestørrelser og styrker osv. På denne måde sikrer vi, at vores kunder altid får en optimal løsning til netop deres opgave.

Vi har vores egen design- og udviklingsafdeling, og vi råder over mere end 9000 m2 moderne produktionsareal, lagerbygninger, showroom, kontorer samt eget, moderne maskinværksted, der varetager egne reparationer samt opbygning af specialmaskiner til produktionen.

Vi har nu mere end 50 års erfaring med højteknologisk produktion af plastnet og plasthegn, og der anvendes en meget moderne produktionsproces. Udviklingen af den specielle proces bygger på forskellige teknikker, så den passer perfekt til produktion af kunde-designede produkter, der benyttes inden for forskelligartede industrier.

Lidt historie...
EXPO-NET Danmark A/S blev grundlagt i København i 1959 af fabrikant Ejnar Klinkby med licensrettighederne til et verdenspatent for fremstilling af plastnet. Den første plastnetmaskine blev installeret, og emballagenet til emballering af frugt var det første produkt, der så dagens lys. Efter nogle få år flyttede aktiviteterne til større lokaler i Rødovre på grund af en stigende efterspørgsel og en ekspansiv produktudvikling med mange forskellige nettyper.

Succesen fortsatte, og det blev besluttet at flytte virksomheden til egnsudviklingsområdet Hjørring. Der blev derfor købt en grund på 16.000 m2, og yderligere blev et tilsvarende areal opkøbt for i 1971 at bygge en større fabrik, og i forbindelse med flytningen overtog Ejnar Klinkby's søn, John Klinkby, ansvaret for virksomheden. I dag ledes firmaet af John Klinkby's søn, Lars Klinkby.

EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Danmark
CVR nummer: DK53271715
P nummer: 1002002837
75

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297