23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lyden dæmpes med støjskærme ved transformerstationer

Lyden kan dæmpes betragteligt med støjskærme. Det har to transformerstationer draget nytte af, og valgt naturstøjskærmen, Green Wall fra DAV NORDIC.

Green Wall kan dæmpe lyden betragteligt med sin specielle opbygning med jord og rionet. Skærmens ydre gør det muligt at tilplante skærmen med grønne planter og opnå en grøn skærm, der falder naturligt ind i området.

Støjskærmene, som er leveret til transformerstationerne, er henholdsvis 21 og 25 meter lange og 5 og 5,5 meter høje og valgt i henholdsvis grøn og grå med en krumning. Støjskærmene er leveret til Dauding Smede- og Maskinfabrik og Ole Ibsen Balling A/S, der monterer skærmene. DAV NORDIC har et omfattende program af støjskærme til stort set alle formål. Designet på skærmene kan laves helt individuelt med trælameller, gennemsigtige kassetter, beplantning, som her eller lignende og kan udføres i helt op til 10 meters højde. DAV NORDIC tilbyder ligeledes montage af skærmene.

DAV NORDIC markedsleder​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

Læs mere om DAV NORDIC’s støjskærmsløsninger her.

 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.109